Terhesség alatt is teherbe lehet esni?
amugy csak terhes voltam, pár napja vetéltem el, és még mindig furán érzem magam, ma egész nap csak eszek,kezdek kívánós lenni és fáj a hasam, de bal oldalt...
ilyen fájdalmam még nem volt
Spontán vetélésed volt, vagy miss.ab?
Valószínűleg még nem ürültek ki a hormonok a vérkeringésedből, ezért érzed még a tüneteket. Egyébként előfordul olyan is, hogy ikerterhességnek indul a dolog és az egyik baba elhal. Tudtommal ilyenkor is lehet vérzés vagy görcs. Megnézték uh-n, hogy kitisztult-e a méhed teljesen?
korai vetélésem volt, műtéti beavatkozás nem volt, utána a vérvételi lelet is már negatívat mutatott ki.
de a hcg színt 20 volt és ez már a határ a nem terhes nő és a 3 hetes terhesség között, ez van a papíron...
mondjuk lehet hogy még azóta csökken
de vasárnap görcsölt a hasam, akkor gondolom már nem volt meg a baba, és utána kezdett fájni oldalt... és tegnap úgy fájt a hasam még meg szombaton is mintha megjönne...
de már elmulóba van nekem a vérzés, és akkor nekem sose szokott már fájni
Akkor szerintem csak lassan múlnak a tünetek.
Sajnálom a dolgot. Rögtön próbálkozhattok újra? Állítólag vetélés után könnyebb újra teherbe esni.
az jó lenne ha tényleg könnyen sikerűlne mégegy baba... :)
de eddig sose fájt még a bal oldalam és ez idegesít hogy mi lehet...
de ha nem múlik elmegyek orvoshoz
köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!