Van még esély hogy babát várok?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk már a férjemmel kisbabát! 7. hónapja próbálkozunk! Késik már 3. napja! Elkezdtem reménykedni, de ma észre vettem hogy barnás maszatom van! A melleim nagyon fájnak, de az szokott menstruáció előtt is! 2 nap volt amikor mindent büdösnek éreztem, és vas ízű volt a szám! Azt olvastam hogy az nem jelent túl jót, ha a kezdeti terhességnél barnás folyás van! Ez igaz lehet? Szerintetek már megfog jönni, vagy reménykedhetem még?!2011. nov. 21. 15:42
1/3 anonim válasza:
Lehetséges hogy babas vagy.Csinalj tesztet,naaaaaagyon szorítok
2/3 anonim válasza:
Tényleg tesztelj, mert ha terhes vagy, akkor minél előbb dokihoz kell menni, nehogy baj legyen.
3/3 anonim válasza:
Ha barna folyásod van, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem vagy babás. Tesztelj és beszélj a dokiddal, ha szükséges ír fel gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!