Mennyi esely van elsore terhes maradni? A parommal babat szeretnenk es en 1 kicsit turelmetlen vagyok
Szia!
Mi 2009 februárjában eldöntöttük, hogy jöhet a csemete, és márciusban terhes lettem (elsőre), most nyáron döntöttük el a másodikat, még viccesen mondtais a párom, hogy csak akkor ne védekezzünk ha tutire akarjuk, mert rám néz és terhes leszek :D
Hát most 2. hónapban sikerült, mert a páromnak veseköve volt, és már pont ott...De amint kijött a kis kavics, már babika bent is lakik!
Szóval drukkolok nagyon hogy Ti is ilyen szerencsések legyetek! :)
21 hós kiscsaj és 4 hetes pocakbabi anyuja
koszonom
sok egezseget es turelmet a gyerekek melle
Vagy igen, vagy nem - 50%.
Türelmetlen ne legyél! én 75 hónapig próbálkoztam, nem kívánok ennyit neked, csak gondolj arra, hogy egy ilyesmi hogy "kikezeli" a türelmetlenségedet.
Kb. 30 %, ha peteéréskor vagytok együtt. Ha máskor, akkor még kevesebb. Ne légy türelmetlen, és ne akarj mindenáron terhes lenni, az sokat segíthet.
30+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!