Egy hete késik, és egy hete már folyamatosan egyértelmű pozitívokat teszteltem. Voltam dokinál kb 6,2mm petezsákot látott. Kicsi hasszurkák és néha-néha nagyon enyhe mensis érzés, viszont ma vizes nem fehér (inkább barnás, de nem élénk piros) folyásom volt, nem görcsölök. Mióta próbálkozunk egyszer már mensi előtti teszteléssel kiderült, hogy babás vagyok, de akkor mégis pontosan megjött, nagyon görcsölt. Most van esély, hogy nem megy el? Folsavat szedek, magne B6-ot. A vizsgálat után kérdeztem, hogy kell-e valamit szednem, de azt mondta nem. Talán még iszogatom a palástfüvet...
2009. máj. 11. 17:08
1/8 anonim válasza:
Mikor voltál dokinál? Lehet hogy csak a vizsgálattól barnázgatsz. Ha már régebben voltál, javaslom hogy minél előbb keresd fel a nőgyógyászod, mert lehet hogy progi hiányod van, amire van már gyógyszer, így megmaradhat a baba. Drukkolok!
2009. máj. 11. 17:15
2/8 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben járok. Hidd el minden rendben lesz!
Gratula!
2009. máj. 11. 17:18
3/8 anonim válasza:
Szia!
Tudom, hogy nehéz, de ne gondolj egyből a legrosszabbra.Lehet,hogy most kellene megjönnie a mensidnek, és jelzi a tested.Ez még ilyenkor normális.Pihenj sokat, és a rossz dolgokat hessegesd el a gondolataidból!!!Nem szabad, ilyenkor csak a jó dolgokra szabad összpontosítani.(saját tap.)
Esetleg szedhetnél még Elevitet, vagy Gravidát.Mindkettő csak a babónak tesz jót.
Sok sikert, drukkolok neked!!!!
2009. máj. 11. 17:20
4/8 anonim válasza:
Keress fel nőgyógyász , esetleg egy másikat is. Én is ebben a cipőben jártam 82 vetélésem is volt, és a 3. babánál is voltak ilyen tüneteim). Van már jó magzatmegtartó gyógyszer, a magneB6 is kell,meg folsav és az Elevit nekem is jó volt. Ma már lassan 3 hónapos a babánk! sok sikert!!!!!
2009. máj. 11. 18:00
5/8 anonim válasza:
Nekem is volt az elején barnás folyásom úgy emlékszem elég sokáig.Aztán elmúlt,de azt mondta a dokim hogy ez előfordul nem kell megijedni tőle.Sőt még volt hogy véreztem is,de arra is mondta hogy ha kevés vér jött akkor az nem baj.Aztán minden ilyen tünet el múlt,és msot itt van velem a makk egészséges kisfiam :) Úgy hogy ne iojedj meg :)
2009. máj. 11. 18:06
6/8 anonim válasza:
Szia!
A palástfűteát mindenképp jó ötletnek tartom,de ilyen esetben kellene utrogestant irnia a dokinak.Menj vissza hozzá és kérd,hogy irjon fel!Jó egészséget!
2009. máj. 11. 20:20
7/8 anonim válasza:
A progeszteron szerintem is fontos lenne. Nem is ertem miert nem adott a dokid. Az nem art, viszont tenyleg megmentheti a terhesseget!! Nezz utana a neten ha gondolod. Szeritnem jo lenne rakerdezned es kiharcolnod huvelyi progeszteront. Sok sikert..drukkolok nagyon!! Figyelem majd a fejelemenyeket!
2009. máj. 11. 21:16
8/8 anonim válasza:
Nálam is így volt, a dokim még mondta is, hogy halvány barnázás lehetséges a hormonok átállásától. De nem múlt el, és mikor Utrogestant kaptam, már késő volt, nem fejlődött jól a babám! Azóta is örlöm magam, hogy miért nem kértem előbb gyógyszert, ha ehyszer maguktól nem adtak, ki kellett volna erőszakolnom... Ilyenkor minden perc számít! Ha barnázol most is, üljetek kocsiba, taxiba, mentőbe, és az ambullancián kapsz gyógyszert rá!
Ha genetikai hiba van, nem fog használni, de a vetélések felénél a progeszteronhiány miatt van barnázás, és áll le a fejlődés!! Ezt pedig egy-kétezer forintos kúppal vagy gyógyszerrel lehet pótolni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!