Szerintetek az normális dolog, hogy magasan van a hőm az után is, hogy megjött?
Figyelt kérdés
Igazából az van, hogy mielőtt megjött 36.9 volt a hőm. Aztán megjött, 1 napig rendesen volt, a 2.3. napon alig, aztán a 4. napon mintha elvágták volna. Csak nagyon pici barna foltocska volt gész nap. A mensim 1. napjától az 5. napig 36.6 volt a hóm, ma pedig 36.9 lett. Az előző ciklusban szedtem clostit és csináltam a 30. napon teztet, meg akkor is mielőtt be kellett vennem a következő closti adagot, de negatív lett. Holnap veszem be az utolsó gyógyikat. Lehet, hogy a closti zavart be ennyire? Nekem eddig minden ciklusom elején 36.0 és 36.2 között szokott mozogni a hőm. Emellett sűrű, kicsit barnásas krémes folyásom van. Segítsetek! Szerintetek mitől lehet ez? Össze jöhetett a baba? Vagy csak a gyógyi viccel így meg?2008. márc. 22. 11:45
1/1 anonim válasza:
Nekem egy nődoki azt mondta egyszer, ha gyógyszer nélkül megjön a havi,akkor mindenképpen összejöhet a baba.
Sztem nem kéne foglalkoznod vele hogy mennyi a hőm. a menzes után,mert sztem ennek semmi jelentősége nincs.
Örülnöd kéne hogy csak 5 napig tart,mert ez a normális!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!