Missed ab. után 7 héttel újra terhes lennék?
Figyelt kérdés
7 hete volt egy missed ab.-om,majd 27 nap múlva megjött a mensesem.Napok óta erős hányingerem van,tegnap este hánytam is.Ezért ma délelőtt csináltam egy terhességi tesztet,ami halvány pozitív lett. Ez még az előző terhességemet jelezné vagy terhes lennék? Akinek volt ilyen,az kérem segítsen,mert nem tudom mi lehet velem.2011. nov. 21. 12:42
1/8 anonim válasza:
Nem, újra terhes vagy minden bizonnyal. Fordulj minél hamarabb dokihoz.
3/8 anonim válasza:
Szerintem is újra babát vársz, mert a bétaHCG-nek már 7 hét alatt ki kellett ürülnie a szervezetedből, ezt egy új baba termeli.
Remélem minden rendben lesz, szorítok!
Menj orvoshoz hamar
4/8 anonim válasza:
szia,új baba,mindne bizonnyal,voltál orvosnál??
Én 6 héttel vagyok missed ab után ma teszteltem halvány pozit.
5/8 A kérdező kommentje:
Szia.Még nem voltam dokinál.Ma délután megyek majd.Neked van valami terhességre utaló tüneted,hogy teszteltél?Ma reggel is csináltam tesztet és az is pozitív lett.
2011. nov. 24. 10:34
6/8 anonim válasza:
Majs írj, ha voltál dokinál. Kívánom, hogy ezúttal minden rendben legyen!
7/8 A kérdező kommentje:
Sajnos csak telefonon tudtam beszélni a dokimmal,mert lemondta az összes mai rendelését magánügy miatt.Azt mondta,hogy biztos,hogy nem az előző babámat mutatja ki a teszt, viszont azt is mondta,hogy újabb terhességet meg még korai,hogy mutassa.Csináltatnom kell holnap béta hcg és progeszteron szint vérvételt.
2011. nov. 24. 20:50
8/8 anonim válasza:
szia,igen,nagyon feszülnek a melleim és ez nekem csak terhességnél szokott,van már egy kisfiam és volt a missed ab,ugyanigy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!