Egy héttel missed AB műtét után vagyok. Normális ez? 9 hetes terhes voltam.
Egy hete volt a műtét. Testileg és lelkileg is megviselt.
A 4. napon kezdtem görcsölni és hőemelkedés volt. Elkezdtem szedni antibiotikumot. A 4,5,6 napon görcsöltem rendesen. Az 5. napon kezdtem vérezgetni, addig semmi nem volt szinte.
Ma már nincs hőemelkedés, csak a kis vérzés, minimális fájdalom. Viszont elkezdett fájni a cicim (7.nap) és, ha megnyomódik a mellbimbó, akkor színtelen váladék szivárog belőle.
Valószínűnek tartom h meg a terhesség tünetei ezek!
Velem is igy volt 2 hét kellett amig a cicjeim is "rendbe" jöttek...Ergam cseppet kaptam rá!a vérzésed el fog mulni de ha nem akkor mindenképp menj el orvoshoz, nehogy valami gyulladás legyen benned!de amugy ugyan igy voltam!:(és persze pszichológus segitett tuljutni rajta..nem sikerült a mai napig feldolgozni...:(
Az utóbbi kérdésed kapcsán: nekem tej(szerű) jött-jön a mellemből a missed ab műtét után. A terghesség alatt (ami szintén 9 hétig tartott) is volt némi váladékozás, ezért elküldtek emlő uh-ra, ahol nem mutattak ki szerencsére semmit. Valszeg a hormonok miatt van ez is. Szóval szerintem nem terhességi tünet, hanem kismama tünet, ha lehet ezt annak nevezni. Egyik orvosom azt mondta, ez a tünet előfordulhat 1-2 hétig, aztán helyreáll a ciklus és vele a hormonháztartás is.
Egyébként pedig nagyon sajnálom, ami veled történt, ez mindannyiónkat nagyon megvisel, akik ezen átesünk.
10 nappal a műtét után már csak alig van rózsaszínes váladékom. Hasfájás teljesen lemúlt.
A cicimből most már egyértelműen tej szivárog. Nagyon tud feszíteni. Most próbálom borogatással elapasztani.
én visszamennék kontrollra,vagy felhívnám a dokimat,hogy ő mit mond!
Szerintem az mérvadóbb ,mint találgatásokra illetve edgyéni tapasztalatokra hagyatkozni,hiszen midannyian máshogy viseljük,és viselkedik a testünk.
nehogy véletlenül maradjon benned valami,mert az csúnya dolgokra lehet képes
Ha viszont az a baj,hogy nem sikerült teljesen kiüríteni a méhet,akkor sajnos meg kell ismételni
én is majdnem 9 hetes voltam,de nekem semmi ilyen tünetem nem volt.
Kicsit feszült jó 2 hétig a cicim,de semmi nem jött belőle
Szia, már válaszoltam 1*, és a másik hasonló kérdésre is, de azért ide is leírom:
Ha nyugtalanít, menj dokihoz, vagy hívd fel. Nekem is szivárgott pár csepp néhány hétig, de nem feszített, nem volt kellemetlen, csak a melltartómon vettem észre. Azóta (a műtétre 5 héttel) megjött, és a tej is elmaradt. Kell idő a hormonoknak h beálljanak.
Ami pedig magát a műtétet illeti, ha már csak enyhe folyásod van és nem fáj, akkor oké lehet minden. Engem sajna 2* műtöttek, mert nem volt elég alapos először a doki, DE akkor lázam volt és erős vérzésem.
Mielőbbi jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!