Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Itt a golya? Szur a petefeszke...

Itt a golya? Szur a petefeszkem (idonkent) a mellb-m erzekeny. A multkori honapban is ugyanez volt. Barnaztam (utana olvastam, igen ez lehet a beagyazodas jele).

Figyelt kérdés
Kezdtem orulni. Aztan megjott a mikulas. Szerintetek, most mi lesz? Sikerult. Agusztusban hagytam abba a gyogyszeremet. Most varjuk a golyat. Meglatjuk..Szep lenne karacsonyi ajandeknak adni egy + tesztet a szerelmemnek...
2011. nov. 20. 17:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Különben most remélem nem késni fog ha nem egyáltalán nem jön meg :D heheheh.....olyan Karácsonyra nem várom :)))
2011. dec. 15. 19:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Az úgy kapjon el szó,azt úgy érti a kedves válaszoló hogy szeretkezés az meghozza a menszit,mert az orgazmus hatásásra leválik a méhnyálkahártya. ..nálunk is így működik :)
2011. dec. 15. 19:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Szorítok! Én is karira,azaz 21-re nem várom :)

Nekem a 19-20. napon szurkált a méhem és nagyon bízom, hogy beágyazódás miatt volt....

2011. dec. 15. 22:38
 14/14 A kérdező kommentje:
Ahha..hogy ugy :))) mostmar ertem koszonom a magyarazast :)))) Akkor sok szerencset nekunk,akik Karacsonyra NEM varjak,de nagyon nem :))) nekem is szokott szurkalni,de en mar lehet bebeszelem magamnak..... :)) jajjj de nem varom :))
2011. dec. 16. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!