Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetett-e beágyazódás jele a...

Lehetett-e beágyazódás jele a tegnap esete érzett apró szurkálás a petefészkem környékén? (ez az 5. napon volt)

Figyelt kérdés
A görbém alapján fogalmam sincs volt-e peteérésem, mert nagyon lapos volt, és most a 31. napon mozdult ki egy picit, igaz mára a 38. napon már 4 fokot emelkedett.
2009. okt. 29. 08:47
 1/4 A kérdező kommentje:

Beteszem a görbém. (már tettem be, amikor a peteérésemet kerestem, szerintem rosszul húzta be)

[link]

2009. okt. 29. 08:50
 2/4 anonim ***** válasza:
hát hogyne, de ugyanilyen valószínű, hogy nem az volt...ez nem ennyire direkt. nekem úgy fájt a derekam, hogy majd' leszkadt...más nem is érez semmit, szóval ezt csak utólag tudod meg niztosan. dpo 5. nap egy kicsit szerintem talán korai, de mint mondtam bármi elképzelhető.
2009. okt. 29. 08:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az 5. nap rendben van. Nekem már a 7. napon tüneteim voltak, a 8.-on + lett a jós, a 10.-en a hcg-teszt.
2009. okt. 29. 10:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi lányok! Próbálom nem beleélni magam.
2009. okt. 29. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!