Reménykedhetem vagy még korai?
Figyelt kérdés
November 19én kellet volna megjönnie az az tegnap de még semmi.csak elötte három napig olyan barnás volt a folyásom most meg semmi.meddig várjak és mikor menjek el dokihoz?remélem ez babára utal :)2011. nov. 20. 15:39
21/29 anonim válasza:
5. vagyok
Tüneteim: a mellbimbómon előjöttek a Montgomery-mirigyek, amik soha nem voltak eddig, először nem is tudtam mi az,meg fájtak is, de az már elmúlt, nyílalások a méhemben, nagyon álmos vagyok mindig, ja és persze a késés. De nagyon parázok, hogy a gyógyszer abbahagyás miatt van az egész, úgyhogy nem élem bele magam!
Akkor neked is szorítok "szintén zenész" :)
22/29 anonim válasza:
Szintén zenész vagyok :) Mi a helyzet csajok? több tünet, esetleg pozi teszt???
23/29 anonim válasza:
Második vagyok. Van már valami ujság? Remélem igen. :)
24/29 anonim válasza:
26/29 anonim válasza:
Második vagyok. Elhiheted. Enyém is ilyen volt. Gratulálok.
27/29 anonim válasza:
5. vagyok
Akkor neked is gratulálok!!! :)
Szintén zenész???? Nálad mizu???
És a kedves kérdezőnél mi a helyzet?????
28/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok gratulálok nektek hogy összejött.:)sajnos nálam megint nem tegnapelött november 26án megjött sajnos.1 hét után.biztos megint a hormonok szórakoznak velem :(jaaj nemtudom mitcsináljak hogy összejöjön :(
2011. nov. 28. 10:42
29/29 anonim válasza:
szintén zenész tesztelt negatívat :( megjönni nem jött....szóval ennyi :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!