Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Reménykedhetem vagy még korai?

Reménykedhetem vagy még korai?

Figyelt kérdés
November 19én kellet volna megjönnie az az tegnap de még semmi.csak elötte három napig olyan barnás volt a folyásom most meg semmi.meddig várjak és mikor menjek el dokihoz?remélem ez babára utal :)
2011. nov. 20. 15:39
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
kedves masodik és neked mi lett az eredmény?köszönöm haat remélem en is hogy baba van a pocikámban.:)ja ja hétvégén probalkozom ujra mar remelm pozitív lessz :)
2011. nov. 22. 17:04
 12/29 A kérdező kommentje:
Jaaj bocsi kedves masodik mar irtad hogy baba van.:))megegyszer garatulálok!:)))
2011. nov. 22. 17:05
 13/29 anonim ***** válasza:

5. vagyok. Én is szorítok neked, akkor 10. nap után tesztelünk!!! Izgi!!! :)

Ha közben van változás írj ám!!! :)

2011. nov. 22. 18:33
 14/29 A kérdező kommentje:
írok mindenkép akarhogy alakul :)
2011. nov. 22. 19:04
 15/29 anonim ***** válasza:
SOK SIKERT
2011. nov. 22. 21:43
 16/29 anonim ***** válasza:

szintén zenész, nekem sem jött meg és 19 környékére vártam. Mensi előtt egy hétig apró kis pecsételés semmi más. Két teszt nega, az utolsót szombat reggel csináltam....érdekes egybeesés :) mindhármunknál :)

Tüneteitek vannak amúgy?

2011. nov. 23. 11:29
 17/29 A kérdező kommentje:
akkor szorítsunk egymásnak :)))nekem 13-an volt egy olyan megjon erzesem görcsöltem de csak akor egy nap azota semmi.nemvolt semmi pecsetelo verzesem sem csak egy ket nap folyasom.feszultnek feszult vagyok de ez lehet mastol is.de semmi mas.majd vasárnap tesztelek ujra :)
2011. nov. 23. 11:52
 18/29 anonim ***** válasza:

én feszült se vagyok, másfél éve várok a csodára :( nyilalások a méhemben néha húzódik de semmi. Én nem tudom. Október 16-án volt meg utoljára. Mármint az utolsó mensim első napja akkor volt.

Tegnap néztem egy műsort a discoveryn élet a születés előtt, jaj annyira édes volt, elsírtam magam a végén sírva aludtam el, hogy nekem ez a csoda nem adatik meg....

Utolsó válaszoló voltam.

2011. nov. 23. 12:36
 19/29 A kérdező kommentje:
akor szorítsunk egymásnak :)))
2011. nov. 23. 12:50
 20/29 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Én is szorítok ám nektek. Mindenképp írjátok meg hogy mi lett az eredmény. :)
2011. nov. 23. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!