Féljek a korai klimaxtól? FSH 12.23, LH 8.17 IU/l.35 éves vagyok.

Nem hinném hogy ilyen korán klimax lenne.
Én 34 vagyok és 19 volt az fsh.Még abban a hónapban terhes maradtam.Ma veszem át a meddőségiből a többi véreredményt és majd megírom neked pontosan.
5 hetes kismama
Nagyon hagos KÖSZÖNÖM a biztatásért!
Akár priviben is várom az eredményeidet és gratulálok a babához Nektek! :)

Hogy megrepednek -e vagy ciszta lesz belőlük,azt előre nem tudni,csak utólag lehet látni ovuláció vagy policisztás ováriumként.
Szerintem neked biztató jel h minden tüsződben van petesejt.Továbbá már a hormonjaidtól függ h mi lesz belőlük.
Nagyon kiváncsi vagyok,h a véremből mit lehet látni,elvileg minden rendben kellene legyen hiszen 5 hónap sikertelenség után teherbe estem.
Azt nem tudjuk, hogy minden tüszőben van-e petesejt, a doki szerint egyben biztosan, a többit nem látta egyértelműen, de ettől még lehet...
A legbiztatóbb jel számomra perpill Te vagy- a sikeres terhességgel.:)

Megvannak az eredményeim(részben)
Azóta én ott voltam mostanáig és követeltem ,h kiadják.
Valami nem kóser itt ennél a meddőséginél....Ma voltam ötödjére és ma se akartak kiadni egy eredményt sem.
Az első vérvételem a ciklus 3.-napján a következő:
estradiol:49,4 pg/ml
Lh:4,7 IU/L
Fsh:6,7 IU/L
Prl:18,9 ng/ml
Tsh:2,2 uIU/ml
Tesztoszteron:0,5 ng/ml
Második vérvételből ami a 20.ciklunapomon volt csak a progeszteron lett meg ami 16,5 ng/ml
Harmadik vérvétel ciklus 24.napján(amikor már a Qupido halvány pozitiv volt) Progeszteron 39,6 ng/ml
Neked még miket néztek?
Jééé, épp írtál és épp a gépnél vagyok! Ezaztáááán...
Nekem ezeket: (SH:2.69mIU/l, T4 18.64 pmol/l T3 5.42 pmol/l, LH 8.17 IU/l FSH 12.23 IU/l Prolaktin: 237.2 mIU/l ösztradiol 292 pmol/l, Progeszteron és totál tesztoszteron egyaránt 1.08nmol/l.)
Melyik meddőségibe jársz?
Itt egy link a női hormonszintek normálértékeiről. Az orvosom szerint azonban ezeket nem szabad önmagukban nézni, ő mindig az egyéb (UH, stb..) tapasztalataival egyben nézi. Mondván, hogy nem laborleletet gyógyít, hanem embert.
..de most alacsonyabb az FSH-d, mint volt! Ez jóóó!
Hol tartasz egyébként baba ügyben? Úgy értem, inszem, lombik, stb..?

A budapesti János korházba járok(jártam),de semmi jót nem tudok rájuk mondani.
Neked mikor adták ki a leletet?
Csak egyszer nézték?
Hányadik napodon?mert tényleg egy lelet még nem jelent semmit.Összekell hasonlítani a változást.
Köszi a linket,belenézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!