Kinek hányadik próbálkozásra sikerült teherbe esni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 20:46
11/23 anonim válasza:
Elsőre: az első hónapban
Másodikra: a szoptatás abbahagyása utáni második hónapban. Felőlünk jöhetett volna korábban is, de a szervezetem okosabb volt. :)
12/23 anonim válasza:
1. baba - másfél év
2. baba - azonnal :)
13/23 anonim válasza:
Miután abbahagytam a tabletta szedését, két menszi kimaradt és a harmadik hónapban lehetett egy minden pénzt megérő petesejtem, amit a megfelelő időben elkaptunk:) Nem görcsöltünk rá a férjemmel, tudtuk, hogy mit akarunk, de mivel nem jött meg, megbeszéltük, hogy a 3.menszi kimaradása után elmegyek dokihoz és majd megmondja van e valami oka. De a kicsikém megelőzött :))
14/23 anonim válasza:
Mi már 4. hónapja próbálkozunk és még nem jött össze sajnos... :(
15/23 anonim válasza:
Mind a 3 gyerekem az első hónapban fogant.
16/23 anonim válasza:
Sehányadikra sem, úgyhogy lombikprogram lett belőle, 3. beültetésre sikerült. Másfél évet vártunk összesen a babára, szerencsére időben orvoshoz mentünk.
Tavasszal kezdjük a tesóprojektet.
17/23 anonim válasza:
Az első babám a második tabletta mentes hónapban (nem volt tervezett) a másodikkal pedig most vagyok 11 hetes kismama, ő tervezett baba és szintén a második tabletta mentes hónapban.
18/23 anonim válasza:
Nekünk 8hónap után sikerült a baba.
19/23 anonim válasza:
Sajna mi már 1 éve próbálkozunk lassan,de nem akar jönni :-( Kicsit elszomorít már.
20/23 anonim válasza:
mikor úgy döntöttünk hogy itt az ideje az új családtagnak
egyik hónapban akcióztunk másikban már pozitívat is teszteltem
1,5 éves a lányom
és nagyon sajnálom azokat a nőket akikre sokat várat magára a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!