Kinek írt fel a nőgyógyásza clostit?
Mi a tapasztalatod? Hogy viselt meg? Össze jött a gyerek vele? Hány százalék rá az esély, hogy ikrek lehetnek?
és hány százalék arra sz esély hogy cisztád legyen?
Miért műtenek?
Graulálok!
Uff!
Sok szerencsét hozzá! Nem izgulsz? Majd ha túl vagy rajta, kérlek írd meg, hogy hogy ment!
köszi! már egyre jobban félek, ahogy közeledik az időpont! majd írok, hogy hogy sikerült és hogy mit éreztem.
NAGYON FÉLEK! Jó kis karácsonyi ajándék lesz......
Szia!
UH! Akkor felért egy szüléssel!
Van gyerreked? Vagy most próbálkozol még az elsővel?
Nekem van egy, 3 éves. Nehezen jött össze, de félek, hogy mostmár kezdek öregedni, és még nehezebb lesz a tesó neki.
Mi a következő terv? Sok sikert a babához! (hogy össze jöjjön most már)!
hát még nincsen gyerekünk. 1,5 éve próbálkozunk. mondjuk az időből nem kell félnem hogy kifutunk mert most töltöttem a 23-at, csak mi most szeretnénk, a férjem meg 27 lesz.(fiatal anyuka szeretnék lenni)Hát a következő terv a próbálkozás. már el is kezdtük :)mert azt mondta a doktornőm hogy akár már a műtét után 2-3 nappal lehet házasélet ha nem fáj és nem zavarnak a varratok. meg mondta hogy a petefészkemen a vágást úgy csinálta hogy jobban meg tudjon tapadni.
hány éves vagy, hogy félsz hogy kiöregedsz?
remélem nektek is összejön a kistesó!!!
meg annyit mondott még a doktornő ha így sem sikerül akkor már csak a kaáli marad. :(
Én 32 éves vagyok, a férjem 33. Ő vele nincs baj, de nekem hiába van pete érésem, mégse jön össze a baba. Ezért írt fel clostit a nődoki. De úgy néz ki, hogy az elsőre sem jött össze vele (mármint a gyógyszerrel)
Van aki azért küzd, hogy ne legyen, és mi azért küzdük, hogy legyen gyerek. Milyen fura nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!