Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek írt fel a nőgyógyásza...

Kinek írt fel a nőgyógyásza clostit?

Figyelt kérdés

Mi a tapasztalatod? Hogy viselt meg? Össze jött a gyerek vele? Hány százalék rá az esély, hogy ikrek lehetnek?

és hány százalék arra sz esély hogy cisztád legyen?

2011. nov. 16. 14:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Most fejeztem be a 3. kúrát ,eddig 1-1 pete érett meg ebben a körben viszont egy sem !
2011. nov. 16. 20:58
 12/21 A kérdező kommentje:

Miért műtenek?

Graulálok!

2011. nov. 16. 20:59
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha tőlem kérdezed, mert tele van mindkét petefészkem apró cisztákkal és laparoszkópos műtétre van szükségem, hogy elmúljanak. (kiböködik a cisztákat)
2011. nov. 17. 16:10
 14/21 A kérdező kommentje:

Uff!

Sok szerencsét hozzá! Nem izgulsz? Majd ha túl vagy rajta, kérlek írd meg, hogy hogy ment!

2011. nov. 17. 20:46
 15/21 anonim ***** válasza:

köszi! már egyre jobban félek, ahogy közeledik az időpont! majd írok, hogy hogy sikerült és hogy mit éreztem.

NAGYON FÉLEK! Jó kis karácsonyi ajándék lesz......

2011. nov. 19. 13:07
 16/21 A kérdező kommentje:
Vigyázz magadra! Szorítok érted!
2011. dec. 9. 12:38
 17/21 anonim ***** válasza:
szia! ma jöhettem haza a kórházból. hát...nem egy leányálom. Az a kiszolgáltatott helyzet a lábaim, mint a szülőszéken kikötözve, bal kezemben a tű. jobb kezem kikötve.De hál istennek minden jól ment! A doktornő nem csak laparoszkópot csinált, hanem még hsg-t is. 3 pici lyukkal megúsztam. 1 bal oldalt, 1 jobb oldalt, 1 a köldökben. a jobb oldaliban volt egy cső, amit ma reggel húztak ki.csak használjon, ne a semmiért szenvedjek. menni még egy kicsit nehéz. 17-én szedik ki a varratokat.
2011. dec. 9. 20:28
 18/21 A kérdező kommentje:

Szia!

UH! Akkor felért egy szüléssel!

Van gyerreked? Vagy most próbálkozol még az elsővel?

Nekem van egy, 3 éves. Nehezen jött össze, de félek, hogy mostmár kezdek öregedni, és még nehezebb lesz a tesó neki.

Mi a következő terv? Sok sikert a babához! (hogy össze jöjjön most már)!

2011. dec. 11. 19:52
 19/21 anonim ***** válasza:

hát még nincsen gyerekünk. 1,5 éve próbálkozunk. mondjuk az időből nem kell félnem hogy kifutunk mert most töltöttem a 23-at, csak mi most szeretnénk, a férjem meg 27 lesz.(fiatal anyuka szeretnék lenni)Hát a következő terv a próbálkozás. már el is kezdtük :)mert azt mondta a doktornőm hogy akár már a műtét után 2-3 nappal lehet házasélet ha nem fáj és nem zavarnak a varratok. meg mondta hogy a petefészkemen a vágást úgy csinálta hogy jobban meg tudjon tapadni.

hány éves vagy, hogy félsz hogy kiöregedsz?

remélem nektek is összejön a kistesó!!!

meg annyit mondott még a doktornő ha így sem sikerül akkor már csak a kaáli marad. :(

2011. dec. 11. 20:33
 20/21 A kérdező kommentje:

Én 32 éves vagyok, a férjem 33. Ő vele nincs baj, de nekem hiába van pete érésem, mégse jön össze a baba. Ezért írt fel clostit a nődoki. De úgy néz ki, hogy az elsőre sem jött össze vele (mármint a gyógyszerrel)

Van aki azért küzd, hogy ne legyen, és mi azért küzdük, hogy legyen gyerek. Milyen fura nem?

2011. dec. 11. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!