Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki izgul velem? November 19....

Ki izgul velem? November 19. -20. -ra ki nem várja?

Figyelt kérdés

Nagyon sok együtt-izgulós kérdés van, nagyon jó olvasni mások tapasztalatait, és tudni, hogy nem vagyunk egyedül ebben a mókuskerékben :)

Férjemmel 8-9 hónapja próbálkozunk , azt hittük első hónapban sikeresek leszünk :) Most már P.R.I-be utalt nődokim, de mintha épp most történne csoda....Nem merem beleélni magam,

De:

Mindig van barnázásom,merci előtt már 5-6-7 nappal is

most 3-4 nap múlva meg kéne jönnie, és semmi, ill.némi fehér folyásom van

másfél hete voltam nődokinál rákszűrésen, írt fel betadine kúpot, mert h vizes folyásom van (amiből én nem érzékeltem semmit)és h fura a méhszájam is...persze rossz eredmény nem jött.

Fáj a derekam, illetve MINTHA ( :-) ) reggel, ill. egykét alkalommal émelygést éreztem volna (de lehet ezt már csak beképzelem???)

szóval a legfurább h se híre se hamva a barna veszedelemnek, és ez nagyon érdekes...

Tesztelést alig tudom megállni....

Valaki még, aki velem izgul?????

2011. nov. 16. 14:17
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Nesta, nekem is ilyen gond van a méhemmel. Tulajdonképpen a nőgyógyász úgy fogalmazott, hogy szív alakúnak képzeljem a méhet a szokásos ovális helyett.

Az első babánk, valószínűleg emiatt is, a terhesség alatt állandóan forgott. A 36. héten farfekvéses volt, jelezték, hogy ez császár lesz. Aztán mégis megfordult.

Mi is szeretnénk kistesót, már írtam ide. Én vagyon a 40. napos. Vagyis ma már 41. De folyamatosan érzem, hogy megjön...

2011. nov. 19. 08:34
 32/38 A kérdező kommentje:

Gondoltam.... :( Ma megint megjelent a barnázás :( úgyhogy ma, v holnap meg is fog jönni. Annyira elegem van már ebből a várakozásból...van 3-4 nap mig az ember bizakodhat,aztán kiderül hogy ok nélkül, majd megint várhat heteket mg ennyi kis esélyt kap az újboli reménykedésre :( nekem ebből van végtelenül elegem :(

Értetek azért még izgulok :(

2011. nov. 19. 09:38
 33/38 Nesta válasza:

Szia '41 napos', Probalj megnyugodni es elvezni a 41. napot. NEM, Nem fog megjonni!:) Ugyan nem ismerem az elozmenyeket, vagyis, hogy miota probalkoztok de masfel honaposan en mar nagyon remenykednek! Tegy igy te is, mi nagyon szurkolunk!:)

En (Mi) tuleltuk a tegnapi napot... talan azert mert az elso kudarc volt de nagyon megviselt mindkettonket... de ma egy uj nap van, uj lendulettel ragyogo napsutessel:)

Mindenkinek szep hetveget es barnazas, verzes nelkuli honapokat kivanok!:)

ps:nah, nekem mostmar azert is izgulnom kell, h megmaradjon ez a + hozzallasom:D

2011. nov. 19. 11:43
 34/38 anonim ***** válasza:
A 15-re nem vártam vagyok. Sajnos ma este megjött.... Azért szép volt ez a néhány nap, hátha... na mindegy:((
2011. nov. 19. 20:13
 35/38 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nem győztem kivárni a reggelt, vettünk tesztet és még számomra is hihetetlen, de POZITÍV lett!

Semmiképpen nem kiabálom, mert PCOS-em van meg amit már írtam, hogy szív alakú méhem, de nagyon örülök mégis!

Egyébként a szívem mélyén éreztem, és reménykedtem is benne, hogy rá nem kell éveket várnunk, mint az első gyerekünkre.

Mindenkinek szurkolok! Visszatérek ide a napokban még.

(A "41 napos" vagyok)

2011. nov. 19. 20:55
 36/38 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát nekem sajnos negatív a tesztem, holnapra nem várom, és sajnos érzem is, hogy meg fog jönni. Az inszemes voltam. :(

2011. nov. 20. 08:19
 37/38 anonim válasza:
Sziasztok, Zsuzsi vagyok! Vasárnap reggel csináltam meg a tesztet, 2 napos késés után és halvány pozitív lett!!!! Halvány, de azért pozitív! Remélem, hogy nem lesz semmi baj, mert augusztusban is terhes lettem, de sajnos 6 hetesen elkezdtem vérezni, elhalt a terhesség és műszeresen kellett befejezni... Most addig is izgulok, hogy minden oké legyen a babával. Majd jövő héten megyek dokihoz. Szorítsatok! Veletek mi újság?
2011. nov. 21. 10:00
 38/38 A kérdező kommentje:

Naggyon gratulálok minden pozitív eredményes kismaminak, és ne izguljatok, minden a legnagyobb rendben lesz veletek és kisbabátokkal :)

Csak POZITÍVAN álljatok hozzá.

Én jövő merci előtt is visszatérek izgulópartnereket keresni :D : D :D :D :D

Jó volt....kár hogy csalódtunk, nem igaz????

2011. nov. 21. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!