Ki izgul velem? November 19. -20. -ra ki nem várja?
Nagyon sok együtt-izgulós kérdés van, nagyon jó olvasni mások tapasztalatait, és tudni, hogy nem vagyunk egyedül ebben a mókuskerékben :)
Férjemmel 8-9 hónapja próbálkozunk , azt hittük első hónapban sikeresek leszünk :) Most már P.R.I-be utalt nődokim, de mintha épp most történne csoda....Nem merem beleélni magam,
De:
Mindig van barnázásom,merci előtt már 5-6-7 nappal is
most 3-4 nap múlva meg kéne jönnie, és semmi, ill.némi fehér folyásom van
másfél hete voltam nődokinál rákszűrésen, írt fel betadine kúpot, mert h vizes folyásom van (amiből én nem érzékeltem semmit)és h fura a méhszájam is...persze rossz eredmény nem jött.
Fáj a derekam, illetve MINTHA ( :-) ) reggel, ill. egykét alkalommal émelygést éreztem volna (de lehet ezt már csak beképzelem???)
szóval a legfurább h se híre se hamva a barna veszedelemnek, és ez nagyon érdekes...
Tesztelést alig tudom megállni....
Valaki még, aki velem izgul?????
Nesta, nekem is ilyen gond van a méhemmel. Tulajdonképpen a nőgyógyász úgy fogalmazott, hogy szív alakúnak képzeljem a méhet a szokásos ovális helyett.
Az első babánk, valószínűleg emiatt is, a terhesség alatt állandóan forgott. A 36. héten farfekvéses volt, jelezték, hogy ez császár lesz. Aztán mégis megfordult.
Mi is szeretnénk kistesót, már írtam ide. Én vagyon a 40. napos. Vagyis ma már 41. De folyamatosan érzem, hogy megjön...
Gondoltam.... :( Ma megint megjelent a barnázás :( úgyhogy ma, v holnap meg is fog jönni. Annyira elegem van már ebből a várakozásból...van 3-4 nap mig az ember bizakodhat,aztán kiderül hogy ok nélkül, majd megint várhat heteket mg ennyi kis esélyt kap az újboli reménykedésre :( nekem ebből van végtelenül elegem :(
Értetek azért még izgulok :(
Szia '41 napos', Probalj megnyugodni es elvezni a 41. napot. NEM, Nem fog megjonni!:) Ugyan nem ismerem az elozmenyeket, vagyis, hogy miota probalkoztok de masfel honaposan en mar nagyon remenykednek! Tegy igy te is, mi nagyon szurkolunk!:)
En (Mi) tuleltuk a tegnapi napot... talan azert mert az elso kudarc volt de nagyon megviselt mindkettonket... de ma egy uj nap van, uj lendulettel ragyogo napsutessel:)
Mindenkinek szep hetveget es barnazas, verzes nelkuli honapokat kivanok!:)
ps:nah, nekem mostmar azert is izgulnom kell, h megmaradjon ez a + hozzallasom:D
Sziasztok!
Nem győztem kivárni a reggelt, vettünk tesztet és még számomra is hihetetlen, de POZITÍV lett!
Semmiképpen nem kiabálom, mert PCOS-em van meg amit már írtam, hogy szív alakú méhem, de nagyon örülök mégis!
Egyébként a szívem mélyén éreztem, és reménykedtem is benne, hogy rá nem kell éveket várnunk, mint az első gyerekünkre.
Mindenkinek szurkolok! Visszatérek ide a napokban még.
(A "41 napos" vagyok)
Sziasztok!
Hát nekem sajnos negatív a tesztem, holnapra nem várom, és sajnos érzem is, hogy meg fog jönni. Az inszemes voltam. :(
Naggyon gratulálok minden pozitív eredményes kismaminak, és ne izguljatok, minden a legnagyobb rendben lesz veletek és kisbabátokkal :)
Csak POZITÍVAN álljatok hozzá.
Én jövő merci előtt is visszatérek izgulópartnereket keresni :D : D :D :D :D
Jó volt....kár hogy csalódtunk, nem igaz????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!