Ki izgul velem? November 19. -20. -ra ki nem várja?
Nagyon sok együtt-izgulós kérdés van, nagyon jó olvasni mások tapasztalatait, és tudni, hogy nem vagyunk egyedül ebben a mókuskerékben :)
Férjemmel 8-9 hónapja próbálkozunk , azt hittük első hónapban sikeresek leszünk :) Most már P.R.I-be utalt nődokim, de mintha épp most történne csoda....Nem merem beleélni magam,
De:
Mindig van barnázásom,merci előtt már 5-6-7 nappal is
most 3-4 nap múlva meg kéne jönnie, és semmi, ill.némi fehér folyásom van
másfél hete voltam nődokinál rákszűrésen, írt fel betadine kúpot, mert h vizes folyásom van (amiből én nem érzékeltem semmit)és h fura a méhszájam is...persze rossz eredmény nem jött.
Fáj a derekam, illetve MINTHA ( :-) ) reggel, ill. egykét alkalommal émelygést éreztem volna (de lehet ezt már csak beképzelem???)
szóval a legfurább h se híre se hamva a barna veszedelemnek, és ez nagyon érdekes...
Tesztelést alig tudom megállni....
Valaki még, aki velem izgul?????
Merci? :D
Amúgy meg ne is gondolj arra, hogy jaj most van a peteérésem, stb., stb. Élvezd a pároddal az együttlétet, és akkor fog sikerülni. Tapasztalatból írom.
Merci igen:) Férjemnek mindíig csak ennyit mondok: Beállt a (piros) Merci a garázsba :D
Jaa neem, nem vagyok ettől függetlenül, az a nagyon rágörcsölős, kiszámolós, hőmérőzős típus. Egyszerűen csak tudom mikor kell beállnia... :) és hogy előtte jóval szoktam barnázni...és fura, hogy ezúttal nem
Köszi azért
Hűű akkor neked már reménysugár az egy napos késés??? vagy nálad elő szokott fordulni???
Nekem életemben egyszer késett, esküvőnkor :) tuti stressz miatt, úgyhogy ha nekem késne egy napot, már bizakodnék :D sok sikert neked is.,,írd meg ha tesztelsz, és eredményt
:) Igen, ezzel én is így vagyok, hogy nem merem beleélni magam, és figyelni sem nagyon akarom a tüneteket, hátha csak beképzelek valamit,. Tény, hogy még ma sincs semmi jele, hogy meg akarna jönni...
Jajjjj annyira boldog lennék, ha végre sikerülne, bár belül, mélyen mégis úgy érzem, hogy,,,nem :(
Én is szurkolok értetek :) Jelezz mindenképp vissza, ha +, ha - a végeredmény
Nos, a te eseted előtt is értetlenül állok :D
Vagy tényleg meg kéne jöönie ma-holnap....vagy ... :D
Te ismered magad, hogy ez mennyire kivételes eset, de sztem próbálj még tesztelni , hááátha :) Remélem sikerül
Várom az eredményt
Én ma a 40. napon vagyok. Szerdán kellett volna nagyjából megjönnie de soha nem tudhatom pontosan. Ebben a hónapban nem sokat voltunk együtt, szóval emiatt sem bízok annyira benne, csak titkon...
Júliusban hagytam abba a fogamzásgátlót.
A hasam fájdogál, mensis érzésem van. A első teherbeesésemnél pont így voltam. (2 évet próbálkoztunk, mire sikerült)
Szóval szerintem ma meg is jön... pedig de jó lenne, a sikerülne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!