Mit tegyek? Mensiztem, de még mindig magas a hőm? 2 nap múlva pém lenne, de nincs termékeny nyákom és a hőm se ment le? Tanácsokat várok?
Teljesen tanácstalan vagyok. Most vagyok a 11. ciklusnapomon. Pár napja írtam már ide. A mensim időben megjött, tán annyi hogy jóval kevesebb volt(4 tamponnal megúsztam, holott nekem min. egy csomag kell). Azóta néha viszket a mellem. A előző ciklusomban végig nagyon sok vizes folyásom volt(csak mensi előtt száradtam ki), és abszolút nem vagyok pattanásos, de most már 3 hete tele vagyok és nem csak az arcom.
Most vagyok peteérés előtt 2 nappal. Nekem mindig 5 nappal előtte jelentkezik a tojcsi nyák. Így jól be tudom lőni. Most abszolút nincs, még most sem. Inkább vizes(talán picit olyajos, ragadós), de krémes. Abszolút nem peteéréses nyákom van.
Már a hőmet nem mérem(de 1 évig mértem). Így az elmúlt 3 napban mértem. Először volt 36,5, azóta 36,7. Nekem peteérés előtt(mindegy mikor kelek reggel) 36,3-4.
Ez mindenképpem magas. Megmértem délután is és akkor sincs még csak hőemelkedésem se, tehát nem azért magas reggel.
Mit tegyek?
Volt hasonló valakinek?
Csináltam tesztet. Nega.
Már csak arra tudok gondolni, hogy múlt vasárnap együtt voltunk a párommal(mensi után rögtön), előtte majd 3 hétig nem volt rá lehetőség. Lehet volt extra peteérésem és most még beágyazódásnál vagyok.
Nekem mindig nagyon sok a nyákom ilyenkor és azért fura hogy se az, se pedig alacsony hőm sincs.
Hosszú egy hetem lesz, de bízom benne.
Drukk Nektek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!