Ha 3 teszt is pozi, és már 3 hete késik, de orvos még nem látott, (mert sokan vannak nála és nem tud fogadni) elmondhatom a szüleimnek hogy babát várok!?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék úgy járni, hogy elmondom hogy várandós vagyok, és mikor odakerülök az orvoshoz Ő meg azt mondja hogy nem is!holnap szeretnénk elmondani!szerintetek mikor biztos már hogy velem van a baba?mikor érdemes elmondani?már 6 hetes terhes vagyok, ha velem van a baba!előre is köszi a válaszokat, és bocsi a kacifántos mondatokért!2011. nov. 11. 19:21
11/13 anonim válasza:
Nem lesz semmi gond sem.Mond el anyukádnak.Mikor én elmondtam,nagyon örült neki mindenki.Nálunk elég későn derült ki.10+3 hét.20 éves voltam akkor,most 22.
12/13 Manka68 válasza:
Szia!
Én úgy mondanám el, hogy pozitívak a tesztek, de doki még nem látott. Szerintem veled együtt fog izgulni. :-)
13/13 A kérdező kommentje:
oksa!!köszi mindenkinek!!:Dma elmondom este nekik!:)szép napot mindenkinek
2011. nov. 12. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!