Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki nemvárja nov.19-ére a...

Van aki nemvárja nov.19-ére a menzit? és mit érez?

Figyelt kérdés
2011. nov. 9. 17:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi? Ugyanazt érzem mint amikor október 19.ére nem vártam.
2011. nov. 9. 17:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sem várom nov 19-re. Sokan vagyunk ezzel így. Per pillanat éhes vagyok.
2011. nov. 9. 17:46
 3/11 A kérdező kommentje:
Az jó :)nekem még semmi tünetem nincsen.de irj ha van valami.remélem sikerül neked is :)
2011. nov. 9. 17:49
 4/11 Twilight1980 ***** válasza:
Mi sikerül?:O:O:D:Dnekem 2 nappal ezelőtt kellett volna hogy megjöjjön és mégsem érzek semmit...:D:D:DHa nagyon naiv akarok lenni akkor 5 napja kellett volna teherbe ess,még be sem ágyazódhatott...Mit éreznél?:O:D
2011. nov. 9. 17:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Jól írják, hogy még semmit nem érezhetnél. A szervezeted akkor érzékeli egyáltalán, hogy terhes vagy, amikor a hcg hormon szintje elér egy bizonyos szintet, ez mindenkinél más. Van aki érzékenyebb, mások kevésbé. A hcg viszont csak akkor kezd el egyáltalán termelődni, ha beágyazódott a petesejt. Az meg kb. a ciklusod fele + 7-10 nap. A terhességnek tünete az első gyermeküket váró nők 99%-nál csak kb. a nemvárt után 2-3 héttel jelentkezik.

Még ha éreznél is most valamit, akkor sem lehetne a terhesség tünete.

2011. nov. 9. 18:11
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a peteérés óta fáj mindkét mellem, és sokszor van mindjárt megjön érzésem (pedig nov. 19. még messze van ahhoz).

Szóval nem tudom, remélem babás vagyok és most minden rendben lesz!

Neked is drukkolok! :))))))

2011. nov. 10. 11:40
 7/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok!de nemcsak most probalkozunk eloszor.de azert koszi a valaszokat.igaz meg korai lenne is valamit ereznem csak erdekelt hogy milyen tünetekkel jár.és a beagyazodas a szeretkezes utan hany nappjara van? mert azt hallotam hogy vannak tunetei.
2011. nov. 10. 15:34
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 5-ik válaszoló remélem most sikerült a baba :)de ha nem akor sem adom fel :)
2011. nov. 10. 15:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Szasztok!

6. vagyok.

Na mi van veletek?

Képzeljétek én ma teszteltem és POZITÍV lett! :)))))

Nagyon örülök!!!

2011. nov. 21. 08:40
 10/11 A kérdező kommentje:
Szia 6-ik!gratulálok!:)))én a kerdezö vagyok.háát nekem sem jött meg 19ére és ma mar 21ike van de ma csinálok egy tesztett de nem nagyon merek mert háátha még korai és félek hogy negatív lessz :(de majd megírom mi lett az eredmény :)
2011. nov. 21. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!