Ki nemvárja 17-18-ra? És milyen tüneteitek vannak?
Szia
Én nem várom 17-18-ra. Voltak szokatlan tüneteim, ami eddig nem volt ilyenkor mensi előtt: - folyás állaga krémes volt most vagy nyúlós, vagy teljes szárazság (nem pecsételtem, pedig szoktam)
- kis szédülés
- székrekedés (pedig hasmenésem szokott lenni ilyenkor már)
- szagérzékenység, ízérzékenyés (ez is előfordult tegnap kora reggel)
- alhasi feszítő érzés
....stb...
Tehát volt itt mindenféle dolog. A baj az, hogy ma meg volt egy kis nyúlós sötétbarna nyákom és attól tartok, hogy ebből mensi lesz holnap...hiába volt ez a sok tünetem. :(
A hőm napok óta magas: 36,9!
Hát köszi, de én már nem reménykedem, holnap biztos mensire ébredek. :( Majd megírom!
És neked milyen tüneteid vannak? Te sem várod holnapra?
szija nekem tegnapi 36,9 ről leesett 36,8 ra a hőm. reggelente émelygekk 5 napja hányok is szurkál vagy görcsöl a hasam a fehérfolyás és a szárazság váltogatja egymást a mellem érzékeny.
Nem tudom félek hogy megfog jönni
te hogy vagy?
szia! bíztatók a tüneteteid!
hát még nekem nem jött meg, pedig mára nem vártam, mivel ha mától visszaszámolok 14 napot, pont akkor volt ovulációm és mindig pontosan szokott megjönni.
A hőm viszont esett 36,9-ről 36,7-re. De ez még 2 tizeddel az alaphőm felett van. Ma már jobban barnázok, de még egyenlőre nem jött meg a vérzés. Nem ma kellett hogy megjöjjön a mensim szerinted? Annyira pontos szokott lenni, hogy mindig akkor jön, amikor reggel felébredek és kikelek az ágyból.
Nekem csak egy tizedet esett a tegnapihoz képest
a méhszájam annyira hátra van fordulva pedig ilyenkor már rég nem szokott.
Drukkolok hogy ne jöjjön meg neked mindenképp írj hogy mivan veled
Előző vagyok:
Most elkezdtem jobban vérezgetni, hogy tampont is beraktam. :(
De egyenlőre nem görcsölök egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!