Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nemvárja 17-18-ra? És...

Ki nemvárja 17-18-ra? És milyen tüneteitek vannak?

Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 22:21
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia

Én nem várom 17-18-ra. Voltak szokatlan tüneteim, ami eddig nem volt ilyenkor mensi előtt: - folyás állaga krémes volt most vagy nyúlós, vagy teljes szárazság (nem pecsételtem, pedig szoktam)

- kis szédülés

- székrekedés (pedig hasmenésem szokott lenni ilyenkor már)

- szagérzékenység, ízérzékenyés (ez is előfordult tegnap kora reggel)

- alhasi feszítő érzés

....stb...

Tehát volt itt mindenféle dolog. A baj az, hogy ma meg volt egy kis nyúlós sötétbarna nyákom és attól tartok, hogy ebből mensi lesz holnap...hiába volt ez a sok tünetem. :(

A hőm napok óta magas: 36,9!

2011. márc. 16. 09:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát reméljük nem fog megjönni neked :)
2011. márc. 16. 10:09
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát köszi, de én már nem reménykedem, holnap biztos mensire ébredek. :( Majd megírom!

És neked milyen tüneteid vannak? Te sem várod holnapra?

2011. márc. 16. 15:38
 4/9 A kérdező kommentje:

szija nekem tegnapi 36,9 ről leesett 36,8 ra a hőm. reggelente émelygekk 5 napja hányok is szurkál vagy görcsöl a hasam a fehérfolyás és a szárazság váltogatja egymást a mellem érzékeny.

Nem tudom félek hogy megfog jönni

te hogy vagy?

2011. márc. 17. 07:20
 5/9 anonim ***** válasza:

szia! bíztatók a tüneteteid!

hát még nekem nem jött meg, pedig mára nem vártam, mivel ha mától visszaszámolok 14 napot, pont akkor volt ovulációm és mindig pontosan szokott megjönni.

A hőm viszont esett 36,9-ről 36,7-re. De ez még 2 tizeddel az alaphőm felett van. Ma már jobban barnázok, de még egyenlőre nem jött meg a vérzés. Nem ma kellett hogy megjöjjön a mensim szerinted? Annyira pontos szokott lenni, hogy mindig akkor jön, amikor reggel felébredek és kikelek az ágyból.

2011. márc. 17. 07:26
 6/9 A kérdező kommentje:

Nekem csak egy tizedet esett a tegnapihoz képest

[link]

a méhszájam annyira hátra van fordulva pedig ilyenkor már rég nem szokott.

Drukkolok hogy ne jöjjön meg neked mindenképp írj hogy mivan veled

2011. márc. 17. 07:31
 7/9 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Most elkezdtem jobban vérezgetni, hogy tampont is beraktam. :(

De egyenlőre nem görcsölök egyáltalán.

2011. márc. 17. 09:10
 8/9 anonim ***** válasza:
De tudom, az semmit nem jelent, ha nem görcsölök, mert az a lényeg, hogy már piros vér jön belőlem. :(
2011. márc. 17. 09:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon sajnálom
2011. márc. 17. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!