Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megdöbbenve olvasom, mennyien...

Megdöbbenve olvasom, mennyien próbálkoznak eredménytelenül a teherbeeséssel. Valóban ennyire széles réteget érint?

Figyelt kérdés
Írjátok meg, hogy mióta próbálkoztok, mi a gond, s hogyan élitek meg ezt a problémát. A korotok is érdekel.
2009. máj. 8. 11:16
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Csak érdeklődöm (van gyerekem)

És tudom, mekkora kincs :)))

2009. máj. 8. 12:09
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
31vagyok a páom 34 .Mi hét éve probáljuk de semmi csak ey vetélés a 5 ik héten a többi össze sem jön.
2009. máj. 8. 12:30
 13/20 anonim válasza:
100%
Én 29 vagyok, a férjem 37. Nekem endometiosis, petevezeték-elzáródás, a férjemnek alacsony spermaszám. Műtöttek, 6 hónapig GNRh kezelést kaptam, utána lombik IVF-ICSI, két babót beültettek, nem sikerült. Azóta sem hevertem ki. Jelenleg próbálkozás, Hormeel cseppek, természetgyógyász, új nőgyógyász, hőmérőzés. Múlt évben volt a lombik, de még idén sem bírok újra menni. Hülye vagyok, hogy ha a természetben reménykedem?
2009. máj. 8. 12:38
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Én 28 vagyok, párom 32. Mi 2 éve próbálkozunk, minket jövő hónaptól kezdenek el kivizsgálni, ha most sem esem teherbe.

Mindig teljesen letörök amikor megjön, párom is nehezen viseli, pláne hogy körülöttünk mindenki babás: csak "rájuknéztek", és máris jön a babó.....

2009. máj. 8. 12:44
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
12:38-asnak: ugyanilyen paraméterekkel mint Te (endo, elzáródás, sikertelen lombikok stb) végül természetgyógyászok segítségével lett babám!! Igen, bízz a természetben és önmagadban is! Sok sikert MINDEN BABÁRA VÁGYÓ PÁRNAK!!
2009. máj. 8. 12:48
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ugyan van babám, de megdöbbentő, hogy mennyi párnál jelent ez problémát. 4 /!/ huszonéves barátnőmről mondta ki a doki, hogy kevés az esély...

Nagyon szorítok mindenkinek és bízzatok a testetekben és a természetes gyógymódokban. Én a macskakarmot hallottam, hogy segít, igaz nem vagyok jártas a dolgokban.

Kitartást és sok erőt, mert sikerülni fog!!

B.

2009. máj. 8. 13:00
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Hat igen !!!! sajnos mi is ebbe a csoportba tartozunk , en is mindig ugy gondoltam velem ez nem tortenhet meg hogy en ilyen kesore tudok teherbe esni. Parommal masfel eve probalkozunk , mult heten voltam orvosnal aki sajnos petefeszek cisztat allapitott meg , es elkuldott hormonvizsgalatra , ferjemet meg spermavizsgalatra. Azota mar tul vagyunk a spermavizsgalaton , ferjemnel minden rendben , en meg jovo heten megyek a hormonvizsgalatra . Elegge el vagyok keseredve , de nem adom fel a remenyt , es mindenkinek ezt kivanom : minel elobbi bababzast ,mert mar mi is nagyon nagyon vagyunk ra !!!!!!!!
2009. máj. 8. 18:06
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi szeptember óta próbálkozunk. Hónapokig nem volt pé-m, 3 hónapig mensi se. Kaptam clostit, lett tőle pé, de baba még nem. Ez a 3. hónapom. A doki azt mondta, ha nem jön össze, a férjem megy spermavizsgálatra. A férjem 32, én 30 vagyok. Mindig féltem attól, hogy nehezen fog összejönni a baba, és sajnos igazam lett. És persze körülöttem is mindenki terhes, most kb 6-7 ismerősöm jut eszembe!!! Ez nagyon rossz érzés, hogy nekünk nem sikerül, még, ha nem is olyan régóta próbálkozunk.
2009. máj. 8. 18:55
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

mi 6 sikertelen honapot tudunk magunk mogott. en 31 a ferjem 33 eves. engem rettenetesen megvisel ez a sikertelenseg, bar tudom, hogy a 6 honap nem sok ido, nekem megis egy orokkevalosagnak tunik! meg alapos kivizsgalason nem voltunk, bizunk a termeszetben. meg felek attol, hogy tenyleg van valami rendellenesseg. en azt gondoltam, hogy ez velunk nem tyortenhet meg, pedig megis!

sok sikert minden babara vagyonak!!!!!!

2009. máj. 9. 13:53
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
23 éves vayok a párom 35 most megyünk az első inszemünk és az első babánkat várjuk hogy jöjjön de már 3 éve.....
2009. máj. 9. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!