Hogyan okozhat cisztát a Choragon (tüszőrepi) injekció? . Ha egyszer arra való, hogy repedjenek és ne hízzanak azok a tüszők.
Inszemem volt tegnap, bal oldalon 3 db 17-23mm-es, jobb oldalon egy db 25mm-es tüszőt mutatott az UH inszem előtt 2 nappal. (Clostis vagyok) Aznap megkaptam a tüszőrepit, azzal, hogy ha nem rólam lenne szó (nincs sok időnk próbálkozni) NEM adná be a szurit a dokim, mert 1) kicsit túlstimulált, bocsi: 3(!) tüsző van az egyik oldalon (ezt sokallta)
2) nem biztos, de lehet, hogy lesznek cisztáim a szuritól. Hozzátette, hogy a négyből egy tüszőben biztosan van petesejt. (nem értem ezt sem: látszik melyikben mi lapul..?)
Szeretném megérteni, mi történik ilyenkor a testünkben, ill. miért mondta azt, amit. Annál is inkább, mert most nem éreztem semmiféle ovus fájdalmat, amit tüszőrepi után szoktam, de azt igen, hogy Closty óta enyhén fájdogálnak a petefészkeim. Előre is köszi a válaszokat.
egy kicsit tényleg túl-stimuláltak. de nem a choragon okozza a cisztát, hanem a closti. azt nem írtad, hogy hány szemet szedtél egy nap.
én 1 szemet szedtem naponta és nekem is 2-2 pete ért meg. nekem azt mondta a dokim, hogy a choragon után kicsit görcsölnöm kellene, mert az a jó. én nem görcsöltem, nem is sikerült.
neked szurkolok!!
HÁT ez az!
:((
Én sem görcsölök, pedig az előző havi Choragon után görcsöltem.
2X1 clostyt szedtem.
Tulképp mit jelent a túlstimulálás?
A Choragonról annyit mondott, hogy szíve szerint nem adná be, mert az lehet az uccsó löket.. De MIHEZ? :)
jaj, olyan nagyon nem értem ezt, pedig szoktam...
Köszönöm mindenkinek a drukkot. Én is szorítok Neketek- tudom, mennyi de mennyi minden vezet el addig, hogy Clostyt kapunk, és/vagy inszem lesz a vége. Node mindent
a babáért.:)
Eszerint elképzelhető, hogy a doki színtisztán a többes terhességtől féltett? Ezt alátámasztaná, hoyg a lehetséges cisztákra legyintve közölte, hogy az sem lenne gáz, mert elmúlik (ő majd megoldja), nade hááááárom tüsző az egyik oldalon!
A 11. napi UH mutatta a fent jelzett eredményeket, az inszem a 13. napon volt.
De semmi szokásos Choragon-feszkót nem érzek. Kicsit sem.
HSG a 10. napon volt, önmagában nem fájt, de utána erős hasgörcseim lettek, (kontrasztanyagot nem szerette a testem) és a petefészkeim is fájtak- ők még most is. Más egyebet nem érzek, pedig a Choragontól kéne...
Gondolkoztam és kutattam kicsit...
Úgy érthette, hogy ha van némi túlstimulálás, akkor a Choragon, mint hcg ezt tovább fokozhatja, és folyadék keletkezhet a petefészkekben, ami már veszélyes folyamat.
De én jól vagyok, akkor ez nem történt meg minden bizonnyal.
Már csak azt nem értem, miért nem érzek feszülést,amit pedig a Choragontól mindig szoktam... Arra számítottam, hogy ennyi tüszővel sokkal kifejezettebb lesz a szuri utáni ovu-görcs, de semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!