Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet ez? Talán sikerült?...

Hanga86 kérdése:

Mi lehet ez? Talán sikerült? A tüszőrepi előtt és után is együtt voltunk a párommal, amiből remélem baba lesz. Szerintetek jókor voltunk együtt?

Figyelt kérdés
Illetve miután elmúlt a tüszőrepim, tompa szúrásokat érzek mindkét petefészkembe (megjön érzés) és a gyomrom is fura, olyan hányinger szerü, alig eszek vmit és hányingerem lesz tőle.14-én nem kéne megjönnie. Tudom, h csak pár nap telhetett, ha sikerült, de nem tudom ez mi. Nem volt még ilyen!
2010. jún. 3. 17:22
 1/8 anonim ***** válasza:
sztem ez a tüszörepedés
2010. jún. 3. 17:25
 2/8 A kérdező kommentje:
A tüszőrepin már túl vagyok,az sokkal jobban fájt és szúrt és a folyás is olyan volt,amilyennek lennie kell.Ez más,az biztos.De mi?
2010. jún. 3. 17:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Beágyazódás?
2010. jún. 3. 17:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Sajnos hiába várod azt a választ, hogy lehet, hogy baba, annak még nincsenek tünetei, lehet, még a méhedbe sem ért a petesejt.
2010. jún. 3. 17:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Tudom,h elvileg még nem éreznék semmit,mert csak pár nap telt el,de nem tudom hova tanni a dolgot.Max a beágyazódást?!Gondoltam hátha tapasztalt már vki ilyet.Elég messze van 14-e:(
2010. jún. 3. 17:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Tudom,:) megértelek, én még csak 8. dpo-n vagyok ma, de már nagyon várom a 8-át. És persze még nem érzek semmit az enyhe hasszurkán kívül.
2010. jún. 3. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is 13-14-e körülre nem várom. Tegnap tompa szurkálásokat éreztem a petefészkemnél. Veled izgulok, még nagyon messzi van a nem várt. Drukkolok!
2010. jún. 4. 08:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Helló lányok!lett babátok?Hasonló cipőben járok én,írjatok légyszi mik a fejlemények
2010. aug. 11. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!