Tüszörepi szuri után mikor lehet tesztet csinálni hogy ne legyen áll pozitiv?
Figyelt kérdés
Duphastont szedek azért jo volna megtudni hogy mikor nem mutatna már áll pozitivat.Köszönöm!2011. ápr. 12. 13:09
1/12 anonim válasza:
Ha jól tudom kb. 10 nap kell hogy kiürüljön a tüszőrepi. De szerintem azért várj a nemvárt napjáig a teszttel.
2/12 anonim válasza:
Terhestesztre gondolsz?
Az sem a duphastontól, sem a tüszőrepesztő szuritól nem lesz álpozitív.
3/12 anonim válasza:
Ja, bocsi, hülyeséget írtam:(
Várj a nemvárt napjáig, ahogy az első is írta.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi
2011. ápr. 12. 14:00
5/12 anonim válasza:
Minimum 10 nap, de jobb kivárni a 12-14 napot. (egyébként álpozitív nem pedig áll pozitív)
6/12 A kérdező kommentje:
köszi a nyelvtani leckét:)
2011. ápr. 12. 14:55
7/12 anonim válasza:
Remélem nem vetted sértésnek (csak segíteni akartam)!
8/12 anonim válasza:
A tüszőrepesztő injekció beadása utáni 9. napon teszteltem, ami egyértelmű pozitív lett. Másnap is + lett, viszont halványabb. Ma a 13. DPO-n már negatív a tesztem.
Szerintem inkább várj türelmesen, a 13. DPO előtt eszedbe ne jusson tesztelni, mert, ha mégsem vagy terhes, akkor csak csalódnál. Saját tapasztalatból beszélek.
9/12 A kérdező kommentje:
Dehogyis sértödtem meg!nagyon sajnálom hogy álpozitiv lett a teszted:(sok sikert!
2011. ápr. 12. 18:16
10/12 anonim válasza:
Szia!
Én a tüszőrepesztő szuri utáni 12. napon teszteltem...egyértelmű negatívot.
Aztán a 15. napon már egy halvány pozitív-ot (rossmanos lilly-vel-ami nem túl érzékeny)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!