Széklet ürítés közben (erölködés) hüvelyi vérzés mitől lehet?
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk a férjemmel.Két alkalommal fordult elő hogy wc-és közben piros vérzés távozott a hüvelyemből,és után el is múlt.Ha volt már valakinek ilyen problémája mitől volt?2011. nov. 8. 09:20
12/14 Enikőke válasza:
Sziasztok! Én 42 éves vagyok, van már két gyermekem, de engem is hasonló tünet ijesztett meg.Friss piros vér volt a wc-papíron, amikor kakilás után megtöröltem, amit meg kell. 3-4 napig minden alkalommal és más hónapokban (3 alkalom) is, csak akkor egy wc-zéskor. Hamar rájöttem, hogy a hüvelyemből jön és semmilyen folytatása nem volt.Elég rossz napokat éltem át a probléma miatt. Agyon olvastam magam a neten és legalább 4 sorstársat találtam ugyenezen tünetekkel. A weborvosok válaszai nagy baromságok voltak: hiába írták e nők, hogy már-már állandóan rákszűrésre járnak és mind negatív, az volt az okos tanács, hoyg menjenek el szűrésre!:-( Végül a fenti fórumkérdés feltevőjével való levelezésem során kiderült, hogy egy hajszálér pattanhat meg ilyenkor odabent, ami nem nagy dolog. Anyukám paraszti ésszel is ezt gondolta. Azért írtam le mindezt, mert egyetlen orvosi válasz sem volt a neten, ami a sorstársakat megnyugtaná, hátha segítettem.:-)
13/14 Enikőke válasza:
Még mindig én: Ja, persze a saját nőgyógyászom is kinevetett, nem adott választ, csak annyit, hogy ne olvasgassak a neten! :-) :-(
14/14 Alice_Tündér válasza:
Érdeklődnék kiderült azóta mi okozta a kérdezőnél a tüneteket? Nekem is ugyanez problémám. Rákszűrésen hónapja voltam, ami negativ lett. Azt hiszem megyek vissza orvoshoz, mert 13 nap lenne még a következő menszeszig.
Köszönöm előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!