SEGÍTSÉG! Nagyon elszomorodtam, szerintetek?
Általában 28-30 naposak a ciklusaim.
Ez az együttlétünktől számított 12. nap, ezért gondoltam, hogy talán már kimutatná, legalább halványan.
De most elhatároztam, hogy következő hétfő előtt nem is tesztelek, az meg már a 33. nap lesz.
Nem vitatkozni akarok, de butaság a 14 napos beágyazódás. A beágyazódás általában 7-12 nap. Ezért is lehet,hogy sokaknak azért már mutatja a teszt nemvárt előtt is!
Kérdező! Még lehet pozi!:)
26 napos ciklusomnál a 28. napon teljesen negatív volt a tesztem. A 31. napon lett nagyon halvány pozi.
Aztán kiderült, hogy 1 héttel később volt a peteérésem, mint ahogy "illene".
Szóval még ne keseredj el, lehet, hogy csak 1 hét múlva lesz pozitív!
Kedves kérdező! Teljesen megtudlak érteni, mert én is rengeteg tesztet ellőttem feleslegesen annak idején. Tudom hogy mennyire nehéz kivárni azt a fránya mensi esedékességét, de sajnos muszáj, mert csak a saját szíved fájdítod meg, ha túl korán tesztelsz. Nekem 25 naposak voltak általában a ciklusaim, és csak 4 nap késés után csináltam tesztet. Addigra tuti pozitív ha baba van, ha meg esetleg nem, akkor addigra meg valószínű megjön. Mindkét gyermekem nagyon várt baba volt, hónapról hónapra jöttek a csalódások és a sírások mensikor. Aztán mikor egyszer végre késett, direkt úgy fogtam fel, hogy tuti holnap megjön, csak sokat idegeskedtem ezért késik. Aztán ha ezzel lenyugtattam magam 3-4 nap késés után teszteltem csak. Szóval szerintem te is próbálj meg várni, és csak akkor tesztelj, ha már késik néhány napja. Türelem+! és nagyon szurkolok!!
25 hós kislány anyukája, és 17 hetes kismama
Már bocs, de nem butaság a 14 napos beágyazódás. Most utánanéztem több helyen is. Igaz, tényleg elkezdődik a megtermékenyítéstől számított 7-8. napon, de a teljes beágyazódás több napig tart és mire a teszt kimutathatja már legalább 14 naposnak kell lennie. Nem fogalmaztam teljesen pontosan, ezt elismerem, tényleg csak az maradt meg bennem régről, hogy 14 nap után érdemes először tesztelni. :) De a lényeg végülis azon van, hogy a megtermékenyítéstől számítva kb. 14 nap, mire egyáltalán érdemes teszttel próbálkozni. A kérdezőnek viszont a remény még simán megvan a babára!!!
Forrás:
"A beágyazódás a megtermékenyüléstől számított 7-8 napon belül kezdődik és több napos folyamat, de ekkor már elkezdődik a hCG termelődése, így a vérben már jelen lehet. A beágyazódás befejeztével a hCG hormon szintje rohamosan emelkedik (minden 48-72 órában megduplázódik). A 12-14. napon már a vizeletből is kimutatható az otthoni terhességi tesztekkel. Ennél korábban azonban nem érdemes próbálkoznod, mert az otthoni tesztek érzékenysége nem teszi lehetővé a megbízható eredményt."
Hát, nekem sajnos már nincs meg a reményem a babára. Minden mensi előtt két nappal enyhe barnás-rózsaszínes folyásom van. De nagyon kevés, tényleg, és tegnap ez megkezdődött, így holnap nagyon-nagy valószínűséggel meg is fog jönni... :(
Csak tudnám, hogy akkor mikor legyünk együtt, ha nem akkor, amikor minden jel erre utal???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!