Bogozzátok ki légyszi a tudatomat, mert megőrülök! Szívhang melyik héten van? Két verzió között vesztem el!
Az egyik a mensitől számított terhesség, a másik a megtermékenyülésöl számított!
Szóval ha a terhesség első napja a mensi első napja akkor mikor van szívhang?
Vagy az embrió hány hetes korában van szívhang?
Mert pl ha jól tudom, ha az embrió 4 hetes, akkor a terhesség 6 hetes, ezt nyomják az agyamba!
Szóval mikor van a szívhang? :D
Elnézést az agyatlanságomért, de böngésztem a családi netet, meg egy másik oldalt, és csak a hatos szám stimmelt, a többi totál nem.
Köszi a végigolvasott és válaszol nekem!
Kedves 4-ik!
Nagyon is jól írta a második.
Abban viszont igazad van, ha biztosra akarsz menni, érdemes később UH-ra menni.
én a saját példámat tudtam leírni.Egészséges gyermekeim születtek,de menzi utáni 5.-6. héten nem volt szívhang,kb 8.hetesen voltam szívhangon.Az ismerősömet majdnem megszakításra küldték,mert nem volt szívhang végül a 11.héten lett és egészséges babája született.
Kérdező,gratulálok,jó egészséget!!
(4.válaszoló voltam)
Köszönöm szépen!
Neked biztos később volt a pé-d.
de a mostani doki is mondta, hogy nagyon sok függ a géptől is, direkt kifaggattam, szerencsétlennek még biztos nem volt ilyen "tudálékos" páciense :D:D:D
de jól viselte a vallatást :)
Amúgy nekem is így a 23. nap körül volt a pé-m, de biztos ami tuti, nem foglalkoznak vele, és a mensimhez igazítanak mindent :S
ráhagytam a fenébe!
a lényeg, és hogy megvan a béjbi 3 év várakozás után!
huuú:(( hát akkor sokszorosan gratula neked ennyi év várakozás után!!!!
(újra 4.voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!