Akinek 2-3-4, esetleg több gyereke van hogy bogozzátok magatokat anyagilag?
Én úgy vagyok, hogy ha dolgozik az ember, akkor azért van mit enni. 2 vagy 3 gyerek már nem oszt nem szoroz. Kaja terén mindig van annyi hogy jut a harmadiknak is, sőt még a negyediknek is lenne:)
Nagycsaládos révén emelt családi, tankönyv étkezési kedvezmény jár suliban oviban, így kevesebbe kerül mint mikor 2 gyerek van!
Ruhákat egymásról leöröklik,turi bababörze teszvesz vatera, de újakat is kapnak hogy legyen ünneplő, meg szép kedvenc darabok. Játékok az elsőnél megvoltak, mindig csak olyat kapnak amire vágynak szülinapra névnapra, így meg tudják becsülni, örülnek neki.
Úgy vagyok vele, hogy nem akarom elkényeztetni őket, tudják meg mi az élet, semmi sem pottyan az ember ölébe csak úgy, meg kell mindenért dolgozni, amijük pedig van becsüljék meg, vigyázzanak rá, tanuljanak meg osztozni, és ne legyenek írígyek.
Enni van mit mindig, hús zöldség, sütiket sütök, szép ruhákban járnak mindig megdícsérik őket, amit szeretnének megkapjàk, de nem egy huszadik barbit. Az meg hogy mi lesz 20 év múlva senki sem tudja, lehet nyerek a lottón és sirá kozom miért nincs 8 gyerekem:) de az is lehet munkanélküli leszek, akkor kimegyünk külföldre dolgozni!Öröm a nagy család!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!