Nagyon fontos! Gonal f-et aki használt! Az egész fecskendő tartalmát be kell adni?
Eddig tollban kaptam a gonal f-et de ma az utolsót már fecskendős oldószerrel és a porral kaptam!Viszont az oldószert én sokallomkicsit!Tényleg be kell adni az egész fecskendő tartalmát?
Előre is köszönöm!!!
Köszi sumergo!
Már sokszor segítettél nekem is és sok helyen olvastam a válaszaid!Remélem jól vagy és szépen nől a pocid!:)Végülis be adtam mindet(két ampulla volt)csak kicsit meg rettentem mert az eddigi inekciók ennek negyede sem volt de háromszor át olvastam a használatit és arra a következtetésre jutottam,hogy igen mindet be kell!:)Ma már csak este tüsző repi aztán holnapután punctio.Na attól félek még kicsit de tudom túl fogom élni és egy hét múlva kezdhetem a visszaszámlálást!Nagyon szeretném,hogy sikerüljön és ezért bármit hajlandó vagyok meg tenni!
Hát akkor főleg nagyon-nagyon gratulálok!!!Akkor nagyon jó egészséget nektek!!!A 38+4 már tökéletesen jó idő főleg,hogy már otthon is vagytok!Akkor biztosan nagy a boldogság!De szeretném már én is érezni amit te most!Persze majd annak is el jön az ideje!:)
Még nem vagyok túl mert holnap megyek de tudom nem lesz semmi gond!
Még egyszer köszönöm,hogy írtál és nagyon sok boldogságot kívánok nektek a kislányhoz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!