Összefoglalná valaki a Suttogó tartalmát röviden? Miről szól?
Figyelt kérdés
Főleg az alvás témakör érdekelne.2010. márc. 24. 20:49
1/21 anonim válasza:
Egy kislány lovaglás közben balesetet szenved, neki levágják a fél lábát, a ló is súlyosan megsérül és meg is vadul. Anyukája fél Amerikát átutazza, hogy eljusson egy Suttogónak nevezett férfihez, aki rendbe hozza a lovat, és a kislány lelkét is.
2/21 anonim válasza:
Kedves válaszoló a kérdező nem erre a suttogóra gondolt, de sajna én se tudok segíteni.
3/21 anonim válasza:
:))) szerintem a gyereknevelési könyvre gondolt:))))
sajna fogalmam sincs, mert nem olvastam. nekem drasztikus.
4/21 A kérdező kommentje:
Igen, "Babák" témakörben vagyunk :)
2010. márc. 24. 20:59
5/21 anonim válasza:
Én sem olvastam,csak az Aludj jól gyermekemet.
6/21 A kérdező kommentje:
És abban mi a lényeg?
2010. márc. 24. 21:04
7/21 anonim válasza:
A legfontosabb a baba életkorának megfelelő napirend kialakítása. Leírja a 4É módszert: Étkezés, Ébrenlét, Édes álom, Én(a baba alvás alatt az anyuka tud magával foglalkozni).
8/21 anonim válasza:
Ezt nem lehet röviden leírni. Ha érdekel, és ha főleg alkalmazni akarod, vedd a fáradtságot és ovlasd el, csak akkor ér valamit!!!
A paradicsomleves sem abból áll, hogy végy pár paradicsomot és főzd meg....Ha valamit nem jól csinálsz, még árthatsz is a babádnak és gondolom nem ezt akarod!!!
9/21 A kérdező kommentje:
Na igen, gondoltam, hogy ez lesz a válasz, hogy nem lehet leírni, el kell olvasni. Csak tudni szeretném, érdemes-e.
2010. márc. 24. 21:16
10/21 anonim válasza:
Igen, érdemes, nekem a 3.kötet van meg, nemrég kaptam és vannak benne érdekes dolgok, bár akd olyan tanács is, amit semmiképp nem alkalnaznék(pl bilire szoktatás elkezdése 9 hónaposan, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!