Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódáskor csak barnás...

Beágyazódáskor csak barnás lehet vagy vér is?

Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 12:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia, nekem nem volt barnás egyik gyereknél sem, hanem piros kocsonyás jellegű véres nyák, de az is csak törléskor egy napig.
2011. nov. 6. 12:44
 2/6 A kérdező kommentje:
SZia! Na nekem is valami olyan.Erre kivi vagyok,de sztem megjön inkább ..sajna:(
2011. nov. 6. 12:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Én azt hittem: "na meg fog jönni" először barna, aztán vér, de nem sok. rá is készültem, vettem betétet még stb.....erre abbamaradt, és kiderült babó van a dologban.
2011. nov. 6. 15:31
 4/6 A kérdező kommentje:
De jó már :) örülök neki :)! ÉS ez hanyadik napon volt? Mert nekem elvileg 2 nap van a nemvártig.Kicsit érzem a hasam néha olyan mensisen de semmi extra.HA pisilok néha van pici vér de a tiszt betéten is alig alig látszik vmi!
2011. nov. 6. 16:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok, nekem az elsőnél az esedékes mensi napján volt a maszatolás, a másodiknál pedig négy nappal a nemvárt előtt, és már aznap a teszt is pozitív volt.
2011. nov. 6. 19:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Én sem tudom,hogy milyen is valójában de remélem,hogy nekem ez van.Nekem a menszim elég rendszertelen volt hogy 2 hónapig sem jött meg utána normális volt.voltam dokinál azt mondta hogy majd helyre áll=/ köszi..barátnőm tanácsára aloe verás méhpempőt kezdtem el szedni nov.1.-től a menszim utoljára okt.31.én jött meg és nov.5-ig tartott.na most pár napja a jobb petefészkemnél szurkált ,és barnáztam egy kicsit viszont rá 1 napra kicsit véreztem...és ennyi volt..úgy hogy remélem ez a beágyazódás jele volt (lesz). = ) dec.8 -ra nem várom A barátnőim szerint ez még lehet beágyazódás ő is így járt a kisfiával.és ameddig nem jön meg addig van remény.
2011. dec. 1. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!