Barnás folyás hány napig tarthat beágyazódáskor?
Figyelt kérdés
26án volt peteérésem,tegnap és ma reggel is barnás folyásom volt/van.
Apró görcsöket is érzek,de ez nem jelentös!
Hány napig tarthat a barnázás ha ez beágyazódás??
Mert azt olvastam ,hogy ez akár a méhen kivüli terhesség elsö jelei is lehetnek!Picit félek nehogy baj legyen,mert ez már a második babánk lenne,az elsöt elvesztettük!
Szóval tényleg csak öszintén irjatok!Meddig normális barnázni?Köszi
2011. máj. 3. 07:57
1/8 anonim válasza:
Nekem három napig volt, amikor terhes lettem.
2/8 anonim válasza:
Nekem mikor beágyazodási vérzésem volt, akkor én nem barnáztam, hanem nagyon apró vérpöttyök voltak, amit csak wc papíron vettem észre! Ez egy napig volt és csak 1-2 alkalommal!
De szerintem még beágyázodásnak korai lenne, fóleg, hogy ha tegnap óta tart. Nekem pé utáni 12. napon volt ilyen.
3/8 A kérdező kommentje:
Beágyazódás a 7-12 nap között lehet, és 5nap alatt fejezödik be.Igy szerintem az enyém teljesen normális ha az!
2011. máj. 3. 08:05
4/8 A kérdező kommentje:
Már mint peteéréstöl számiva 7-12 nap.
Azért köszi!
2011. máj. 3. 08:06
5/8 anonim válasza:
28 napos ciklusnál , ciklus 14.napján volt ovum, 27.napján pici piros pötty törlésnél, kb kétszer, 28.napon nem jött meg de a teszt még negatív volt, rá két napra meg már pozitív.
6/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok ismét, nekem is volt sajna méhen kívülim, de akkor nem barnáztam, hanem minimális piros vérzés volt egy napig, és rengeteg halvány de nem erősödő teszt. Viszont sem görcsöm sem nyilalásom nem volt!
7/8 anonim válasza:
Szia,én majdnem igy vagyok,mint te.Nekem 25-én volt p.é,mert éreztem,és most délelőtt barnáztam.Nem tudom,mi lehet...
8/8 Émi87 válasza:
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem! Múlt hónapban késett 1 hetet a menstruációm. A teszt kimutatta hogy nem vagyok terhes és meg is betegedtem. Kb 2 hete voltam együtt a párommal, pont a ciklusom közepén. Most pedig, vagyis 1 héttel később(pont a menstruációm előtt 1 héttel) barna folyásom van. Nagyon minimális de már 3 napja tart. Néha érzem, hogy feszül a hasam, vagy valami furcsa érzést érzek, pici fájdalmat. Menstruációs fájdalom nincs. Nekem előtte mindig nagyon feszül a mellem és görcsöl a hasam. Ezek a tünetek, most nem jelentkeztek. Szerintetek ez lehet a terhesség első jele? Köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!