Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek utána bebizonyosodott,...

Akinek utána bebizonyosodott, mit érzett beágyazódáskor, milyen folyás volt?

Figyelt kérdés

olyan furcsa dolgokat érzek,tapasztalok,nem tudom hová tenni.egy hét alatt 2-3nap volt nagyon halvány rozsaszines-barnás maszatolás,amugy fehéres folyás darabkákkal,most pl vizes.

görcsölget a hasam,mintha meg akarna jönni napok óta,de semmi.pontosan nem tudom mikor kéne megjönnie...

a mellbimbóm udvarán egy csomo kidudorodás lett.

kb ennyit vettem észre. szerintetek bizakodhatom, vagy bebeszélem magamnak?ha 5napja érezte az első ilyen "tüneteket" barnázást,mikor teszteljek először?ha pl akkor kezdődött a beágyazódás,mennyi mire kimutat vmit a teszt?

2011. máj. 11. 23:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez nagyon egyéni de a legtöbb nő amikor teherbe esik nincs folyása. Szóval szárazság lesz urrá rajtuk.
2011. máj. 12. 06:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Akkor én kivétel vagyok!:) Azt,hogy milyen folyás volt a beágyazódás körül nem tudom. De azt tudom,hogy peteérés után pár nappal ugyanolyan volt,mint peteéréskor. Nyúlós. Utána meg bő vizes. Azt hittem meg fog jönni,mert nekem előtt szokott vizes lenni! De nem jött. Szóval én száraz véletlenül sem voltam!
2011. máj. 12. 08:14
 3/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ugyanezeket tapasztaltam most én is amit te leírtál és nem tudom miért lehet ez?

Mensim nem jött és semmi ráutaló nincs, hogy jönni akarna. Ilyen még nem volt!

Viszont a hőm meg csökken, és nem értem most mi ez? Hormonzavar???

Légyszi írd meg, hogy neked mi lesz ebből, én is megírom mindenképp! Te mikorra nem várod a mensit? Nekem holnap legkésőbb már mindenképp esedékes lenne...

2011. máj. 12. 09:46
 4/8 anonim ***** válasza:

nekem is görcsölt a hasam ,a cici is stimmel...nekem a 10.napon volt nagyon nagyon kicsi rózsaszines valami.ennyi.ja és utánna sok vizes folyás.

másnap teszteltem,és alig láthatóan pozi lett,én is alig láttam.rá két napra erös pozi.

2011. máj. 12. 11:44
 5/8 anonim ***** válasza:

09:46-os vagyok:

Kedves 11:44-es!

Nekem is ugyanezek vannak, amit te leírtál. És mi van ha ennek ellenére mégis megjön a mensi?? Akkor nem maradt meg a baba vagy miért van ennyi sok furcsaság ha aztán mégis mensi lesz belőle? Én ezt nem értem és aggódom. :(

2011. máj. 12. 14:06
 6/8 A kérdező kommentje:

no hát érdekes mindenesetre,kiváncsi vagyok mi lesz ebből:)

vasárnap körülre nem várom nekem nem pontos a ciklusom +/- 2nap belefér. na azért holnap tesztelek egyet egy 10es teszttel,aztán hétfőn.meglátjuk,megirom:)

2011. máj. 12. 16:20
 7/8 Zsanett 24 ***** válasza:

ugyanezek a tüneteim vannak,és én sem értem az okát!

Vizes folyásom van,néha görcsöl,szúr,feszít a hasam alja!a hőm leesett,tesztet egy hete csináltam ami negatív lett,most még nem merek csinálni,nem akarok csalódni!Én vasárnapra nemvárom,majd irok hogy mi volt!Kitartás,szorítok nektek!!

2011. máj. 12. 16:52
 8/8 anonim válasza:
Sziasztok!Megirnátok mi lett veletek?Én is ugyanezeket érzem,de tesztelni még nem merek :((((
2013. okt. 26. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!