Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet az oka a sikertelensé...

Mi lehet az oka a sikertelenségünknek?

Figyelt kérdés
Tavaj juniusban teherbe estem a férjemtől első nekifutásra, de sajnos nem tartott sokáig az örömünk mert augusztusban 9 hetesen missed ab lett a vége! Azóta pedig bármit csinálunk nem sikerül teherbe esnem! Szedem a vitamint, hőmérőzök, próbáltuk már reggel, este, tettem a derekam alá már párnát is hogy ki ne follyanak a kiskatonák de hiába! Nem vagyunk rágörcsölve, mert nem mindennapos téma a Baba, de lassan eltelt egy év és semmi! :-( tudtok tanácsot adni mit tegyünk? Ha kérdeztek válaszolok, csak segítsetek kérlek! Köszönöm!
2009. máj. 7. 14:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia.

nagyon sajnálom ami veletek történt.

Lehet valami visszamard azóta is és azért nem tudsz teherbe esni.

A ciklusod rendszeres lett?

Azóta voltál dokinál mert egy hormon labor lehet nem ártana mert azért a 9. héten elveszteni a picit azért az már rendesen megkavarja a szervezetedet.

2009. máj. 7. 14:17
 2/8 A kérdező kommentje:
A műtétet követően volt 6 hetes controll mint szülés után és azt mondta minden rendben! Megvizsgált kézzel, ultrahangon, megnézte a méhszájamat nincsen semmi go d ott sem! A ciklusom 29 napos.
2009. máj. 7. 14:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem vegyél egy ovu-tesztet,nézd meg mikor van peteérésed,hátha segit!Szedjél méhpempő kapszulát robolálja a szervezetet,segiti a teherbeesést.Sok sikert!

2009. máj. 7. 14:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia.Én a második vetélésem után majndem egy évre estem újra teherbe, pedig ugyanúgy megtettünk mindent mint ti.Pedig előtte kétszer szinte azonnal sikerült.Nem tudom mi lehetett a gond, lehet mi nagyon akartuk és azért.Egyszer csak bumm, hozta a Jézuska.Remélem neked is sikerülni fog mihamarabb, nyugi.Mikor nem is számolsz majd rá.
2009. máj. 7. 14:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! Annyi próbálkozós hónap után, annyi orvoshoz járás után és annyi fórumban történő olvasgatás után rájöttem, hogy a teherbeesés gyorsasága csak szerencse kérdése, hiszen vannak olyan párok is akiknek már van gyerekük, az első rögtön összejött a másodikra pedig sokat kellett várni, illetve tudok ellenpéldát is volt olyan ismerősöm aki évekig próbált teherbe esni orvostól orvosig járt, már annyira rosszul volt a sok hormon kezeléstől hogy kérték a szülei hagyja abban és nyugodjon bele a dologba. Aztán mégis terhes lett, majd rá egy évre spontán minden gond nélkül megint és már 4 gyereke van. Az első után mind a négy sorba jött. Úgyhogy a természet kiszámíthatatlan a dolgunk csak az hogy a terepet előkészítsük, vagyis utánajárjunk nincs-e gond és utána jönni fog.
2009. máj. 7. 15:13
 6/8 anonim ***** válasza:

2007. decemberében lett először pozitív a tesztem, majd karácsonykor vérezni keztem és missed ab lett a vége. 2008-ban egész évben mindenk kipróbáltam: hőmérő, ciklus.hu, ovu teszt, számolás, gyertyaállás, töpemikroszkóp. közben a 3 barátnőmből 2 terhes lett és az egyik velem egykorú kedves kolleganőm is. Aztán már nagyon akartam a babát, úgy érzetem, hogy igazságtalan az élet, mert nekem nem ad babát. Halálosan sajnáltam magam, amikor egyszercsak súlyos családi problémák adódtak körülöttem, az öcsém és a szüleim egyaránt tönkrementek anyagilag egy pár nap alatt, ebbe én is teljesen beleéltem magam. teljesen elfeledkeztem az én "problémámról". december 2-án ültem a fogorvosnál, aki megkérdezte, hogy nem menstruálok véletlenül, mert ahogy hozzámér azonnal vérezni kezdek, és ez akkor szokott előfordulni ha magas a nőknek a progeszteron szintje. Akkor kezdtem gondolkodni, hogy várjunk csak... hány napnál is tartok? (korábban természetesen nagyon figyeltem arra, hogy mikor kell megjönnie, már napokkal előtte nagyon figyeltem magam)

hazafelé vettem egy tesztet, és kibírtam másnap reggelig, amikor már két ott volt az a halványka második csík a teszten. gyakorlatilag 6 nap eltéréssel egy év különbséggel fogant meg meg a kisfiam aki most még a pocakomban lakik, de majd augusztusban már megpuszilgathatom:))

Fel a fejjel, jönni fog ha jönnie kell!

L. 26+2

2009. máj. 7. 21:51
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a hozzászólásodat, és tiszta szivemből gratulálok neked! Bárcsak már én is itt tartanék! Velem is történt az elmult evekben elég sok rossz dolog, nyáron elvetéltem, meghalt az apósom, azután az öcsém apósa most tavasszal, most meg a nagybátyám küzd az életéért, ezek után már azt hiszem jöhetne némi jó dolog is az életembe, mondjuk egy egészséges baba! Lehet azt mondod nagyra vágyó vagyok, és nem jön parancs szóra, de látom a férjem arcát és úgy ézem minden hónapban azokon a bizonyos napokon elkeseredik mint ahogy én is! Nem mondja, de látszik rajta, hogy na megint eltelt egy hónap és semmi! Szerdán megyek dokihoz, mert azt mondta ha ápr végéig semmi akkor megcsinálja az átjárhatóságit, nem-e az a gond! Kicsit félek tőle, de valahogycsak kibirom! Azt mondják, a cél érdekében mindent!
2009. máj. 8. 09:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Így van, tegyél meg mindent, amit te megtehetsz, és valszeg az a kis lélek már kinézett benneteket és várja, hogy eljöjjön az ő ideje.

Nem gondolom, hogy nagyravágyó volnál, annyira természetes, hogy az ember egyszer csak babát szeretne. Jön majd ha jönnie kell. Én ezalatt az egy év próbálkozás alatt sokmindent megtanultam az emberi testről, a lélekről a kettő összefüggéséről, fontossági sorrendeket változtattam meg.

Lehet, hogy nálam ez volt a lecke, talán megtanultam valamit amire a kicsinek szüksége lehet a későbbiekben:)

Higgyél magadban, vagy az orvostudományban, vagy bármiben.

L. 26+4

2009. máj. 9. 14:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!