Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csinaljak ha a ferjem nem...

Mit csinaljak ha a ferjem nem akar 2. Gyereket?

Figyelt kérdés
Van egy 8eves lanyunk. Egy gyereket terveztunk, mert nagy koztunk a korkulonbseg. En 36 vagyok ő 55 . Rajottem szeretnek egy tesot a lanyomnak es szeretnem meg egyszer atelni a kismamasag oromeit. A ferjem nem akarja, mert hogy o ehhez mar idos. De engem ez nem erdekel, az en idombe meg beleferne egy gyerek es rosszul esik, hogy a sajat kora miatt megfoszt engem ettol. Hogy reagalnatok erre?
ma 13:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%

Egy gyereket terveztunk, mert nagy koztunk a korkulonbseg.

Hát ez ciki.

Ez ugyanaz, mintha valaki úgy házasodik hogy akar, vagy épp nem akar és meggondolja magát...

1et akartatok, 1 lett. Ha te akarsz másikat ő meg nem, le kell ülni megbeszélni, sajnos itt valakinek a végén rossz lesz a szájíze.

Vagy elváltok egymástól és keresel olyat, aki szeretne gyereket.

Ez lenne a normális, nem pedig belekényszeríteni, zsarolni érzelmileg, véletlenül teherbe esni és hasonlók.

Esetleg vidd kisgyermekes közegbe, hátha feltámad benne, hogy amúgy az is egy jó korszak volt...

De amúgy azt is be kell látni, hogy valószínűleg nem fogja látni felnőni...

ma 13:46
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

"De engem ez nem erdekel, az en idombe meg beleferne egy gyerek..."

Hja, ha téged ez nem érdekel, akkor el kell válni, osszeallni másvalakivel aztán meg is van oldva a probléma.

ma 13:48
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
Neked csak arra kell ez, hogy megint kismama legyél?
ma 13:57
 4/16 anonim ***** válasza:
64%
#3, meg az SZJA mentesség miatt :)
ma 13:58
 5/16 anonim ***** válasza:
39%
Köztünk is nagy a korkülönbség a férjemmel. Ő 49, en 26, 16 hónapos a fiunk. Neki második gyerek, van már egy 12,5 éves nagyfia, de még nyitva hagytuk a kérdést, hogy lesz-e még egy közös. Én még nem dolgoztam fel teljesen a szuleselmenyemet, valamint segítség is szó szerint nulla van, szóval nekem is úgy jöhet max szoba még egy gyerek, ha kicsit nagyobb a korkülönbség köztük. De ő meg "most vagy soha" akar még, a saját kora miatt. Szóval ez van. Még adok magamnak esélyt, hátha mégis jön a vágy pár nap múlva, ami mindent elsöpör, hogy teherbe essek újra, de ha nem, akkor egy gyerekem lesz, és kész. Egyikünk sem problemazik ezen különösebben. Viszont ahol olyan szintű nézeteltérés van a felek között ebben a témában, mint köztetek, ott szerintem jobb, ha elválnak az utjaitok. Látszik az irasodbol, hogy az nem számít, ő mit akar, akkor meg minek vagy még vele? Másnak szülhetsz még.
ma 14:01
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

“De engem ez nem erdekel“

Hát őt meg az nem, hogy akarsz még egy gyereket.

ma 14:06
 7/16 anonim ***** válasza:
86%
ezt hívják jól irányzott, provokatív kamunak :D
ma 14:09
 8/16 anonim ***** válasza:
90%

1. Ez az egyik hátránya a nagy korkülönbségnek

2. Ha ez volt a terv miért vártál 8 évet az első után

3. Ekkora korkülönbséggel már amúgy is funcionális egykék a gyerekeid.

4. Full megértem a párodat. Most 56, mire lenne gyerek legalább 57, mire az a gyerek felnől 75, már ha megéri...

5. 1 gyerekben egyeztetek meg, 1 lett

Ergo szerintem amit max tehetsz az az, hogy elválsz és keresel egy fiatalabb párt. Aztán hogy ez összejön-e az kérdéses.

ma 14:11
 9/16 anonim ***** válasza:
79%
55 éves. Mire a gyerek érettségizne 75 lenne ( ha megeli persze) ezt is bele számoltad hogy valószínűleg igen hamar özvegy leszel, a gyerekek pedig fèlárvák? Lehet hogy most aktív, fitt, jól tartja magát. De mi lesz 10 év múlva?
ma 14:13
 10/16 anonim ***** válasza:
7# honnan tudod, hogy kamu?
ma 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!