Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csinaljak ha a ferjem nem...

Mit csinaljak ha a ferjem nem akar 2. Gyereket?

Figyelt kérdés
Van egy 8eves lanyunk. Egy gyereket terveztunk, mert nagy koztunk a korkulonbseg. En 36 vagyok ő 55 . Rajottem szeretnek egy tesot a lanyomnak es szeretnem meg egyszer atelni a kismamasag oromeit. A ferjem nem akarja, mert hogy o ehhez mar idos. De engem ez nem erdekel, az en idombe meg beleferne egy gyerek es rosszul esik, hogy a sajat kora miatt megfoszt engem ettol. Hogy reagalnatok erre?
ma 13:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"De engem ez nem erdekel, az en idombe meg beleferne egy gyerek"

Ez egy párkapcsolat?

Hát akkor csináltass gyereket egy fiatalabbal!

ma 14:24
 12/17 Varázslatos Pillecukor válasza:
100%
Ha a párod nem akar gyereket, akkor azt figyelembe kell venni. A gyerekvállalás nagyon komoly kérdés, mindig ahhoz kell igazodni, aki nem akarja. Senkire sem szabad ráerőltetni.
ma 14:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ok, akkor valj el, es keress valakit aki szinten akar (meg egy) gyereket. Vagy mit gondoltal, teherbe esel es o meg jo kepet vag a dolgokhoz? Azt hazudnad, hogy szeded a gyogyszert, kozben nem is? Aztan ha o hagy el emiatt, gondolom o volna a szemet fereg..
ma 14:37
 14/17 anonim ***** válasza:
75%

Kb 10 éves lesz a gyerek mire nyugdijba megy. Örá marad a gyerek és te mész majd dolgozni? Ha a lányod föiskolára megy 10 év mulva, ki tartja el a családot? Te?

Átszámoltad?

Addigra 46-47 leszel. Ha nem vagy orvos, vagy valami jól fizetö szakmád, akkor hogyan éltek meg 2 iskolás gyerekkel egy nyugdijból?

ma 14:39
 15/17 anonim ***** válasza:
66%

Amellett,amit a többi válaszban leírtunk, vedd figyelembe, hogy 9-0, 19-9, 29-19 évesen soha nem lesznek a klasszikus tesók, hogy te tesót akarsz a lányodnak, ehhez túl nagy a korkülönbség.

Másik részről 26 és 36 évesen már a kismamaság örömei sem ugyanolyanok.

Szóval ha elfújod a cukorfelhőket, és vattapamacsokat, akkor beszéljétek meg, és ha a férjed nem akar másik gyereket te meg igen, akkor aszerint lehet tovább gondolkozni.

Akarsz özvegy lenni, félárvákat nevelni egyedül? Persze ez bármikor bárkivel megeshet nagy korkülönbség nélkül is, de 80 évesen megy a diploma osztóra apa.

Én valószínűnek tartom amúgy, hogy csak a nagy korkülönbség miatt lett a lányotok is, hogy ne vegye el tőled az anyaság lehetőségét. Legalábbis nálunk a kornyezetemben így lett az 55eves pasi 31 éves nőjének gyereke.

Nem fair most előjönni ezzel. Persze ha a nő gyereket akar, akkor ott az észérvek nem számítanak.

ma 16:44
 16/17 anonim ***** válasza:
64%
Micsoda időzítés, te akkor kezdesz vágyni másodikra, mikor belengetik a 2 gyerekes nők szja mentességét, kicsit sem átlátszó. Ennyire ne legyél anyagias.
ma 16:50
 17/17 anonim ***** válasza:
20%
Ti annyira barmok vagytok. 12 év van köztem és bátyám között. Sosem éreztük magunkat egyenek. Képzeljétek el, ahogy egy szülő játszik a gyerekével, úgy egy nagyobb testvér is a kicsivel. Később pedig tudnak focizni, játszani mást együtt, beszélgetni nem mellékesen. Jött értem suliba, kísért stb. Felnőttként legjobb barátom 16 éves korom óta, mindent megbeszelunk egymással. Száz egy korú párt ismerek akik fele ennyire sincsenek jóba.
ma 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!