21/25 anonim válasza:
köszönöm a görbét!!jó sokára teszteltél pozitívat!!vagy csak nekem tűnik sokára!!előtte is teszteltél??vagy csak most??szerinted én reménykedhetek??felrakom a görbémet!!megnéznéd!!előre is köszi!!manó!!ja én még csak a 31 napon tartok!!
22/25 A kérdező kommentje:
Ez volt az első tesztem nem akartam előbb tesztelni, nehogy nagyot csalódjak.
Az alap hőmérsékletedhez képest neked is magasabban van, várj még néhány napot és ha nem jön meg tesztelj. Tudom nehéz a várakozás de én is kibírtam majdnem két hétig. Szorítok érted/ értetek.
2011. nov. 13. 14:36
23/25 anonim válasza:
köszi a drukkot de már totál felesleges mert megjött de nem görcsölök csak egy kicsit de nem túl erős még nem reménykedek már!!manó
24/25 A kérdező kommentje:
Sajnálom, de majd a következő hónapban sikerülni fog.
2011. nov. 13. 16:12
25/25 anonim válasza:
köszi!!de nem hiszem,hogy ennél erősebb lesz a menszeszem!!legalább is remélem!!és hamar elmúlik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!