Na a mostani hétvége döntő lesz. A hőm még mindig fenn van 37 körül, néha görcsölget a hasam, ezért mindig mondom magamnak na most jön meg aztán hála Istennek mégse. Holnapután írok majd mi az eredmény.
Köszi a szorításokat.
Megérkezett a hétvége és még mindig nem jött meg, a hőm pedig még mindig fenn van. Ma reggel megcsináltam a tesztet és még a várakozási időn belül extra gyorsan megjelent a két csík. Nagyon örülök neki, mert már majd 1,5 éve próbálkozunk és ráadásul PCO-m is van. Azt gondoltam PCO miatt e mensi után megyek dokihoz, de most majd más valaki miatt kell mennem. :)
Köszönöm mindenkinek a biztatást és a szorításokat, drukkolásokat, mind nagyon jólesett!
Juhééé!!!Gratulálolok!!:-))
Olyan sokszor visszanéztem már ide, hogy vajon megcsináltad-e a tesztet!!!Írd meg légy szíves, hogy ha mész dokihoz, illetve várjuk a további fejleményeket a babáról!!!!:-))
gratulálok!!
feltennéd még egyszer a görbédet mert nem tudom megnézni!!köszi előre is!!manó!!
Ebben már az azóta mért hőmérsékletek is benne vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!