Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bajban vagyunk-e a parommal...

Bajban vagyunk-e a parommal az alabbiak szerint?

Figyelt kérdés
Szoval en es a baratnom husvet utani napokban voltunk eggyutt ez kb aprilis 12-14 mar nem emlekszunk pontosan.neki aprilis 5-9edikelyig volt a havija.En biztos idejeben kihuztam de aztan el is mentem.amit meg tudni kell h a baratnom most irja a dolgozatokat az iskolaban sok a stressz rajta...de most majusban elmaradt neki.elofordult mar hogy nem jott neki meg akar 3 honapig is, de en az a falyta vagyok aki szeret megijjedni es az a helyzet h o nem mert venni tesztet mert falun lakunk es a pletyka meg minden es ha az anyukaja rajon h mi mit csinalunk akkor nekem es neki is annyi!megkertem 1 baratomat h vegyen o tesztet de o csak vasarnapra tud neki venni de addig megorulunk az idegessegtol!Tanacsot szeretnek kerni h milyen kilatasok vannak, mert nekunk eleg keves tapasztalatunk van ebben a 2 ciklus kozotti mageres teren, es meg azt szeretnem kerdeni h mikor a lehet gumi nelkul es mikor vigyazzunk vagy hanyagoljuk az aktust valami elmagyarazna nekem?jah es visszaterve nem volt semmi terhessegre utalo jele(emelyges hanyinger...nem faj a cicije) csak azt mondta h majus 2dikan jott neki par csepp most ez jo vagy rossz?Elorre is koszonom
2009. máj. 7. 00:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Először is, ha kérdezel, rendesen tedd, nem hajt a tatár. Nem nehéz helyesen írni, meg alig lehet elolvasni amit írsz, mert 4 mondatban sűrítettél bele minent, semmi tagolással.

Válasz:

A pletyka fontos vagy egy nem kívánt gyerek? Én nem foglalkoznék senkivel, ha ilyen problémánk lenne, mennék is a gyógyszertárba. Tegyétek Ti is ezt, mással meg ne foglalkozzatok. És használjatok gumit, ez a kihúzom-nem húzom módszer a legrosszabb, és ha ezzel éltek sok iylen aggodalmas kérdést fogsz még itt feltenni a jövőben is. Inkább védekezzetek, mint álandóan szorongjatok, hogy mi lesz most?!

22/f

2009. máj. 7. 01:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

amit elmondtál, az alapján nem valószínű h terhes, DE amint mondtad többször kimaradt már neki --> rendszertelen, nem állt be rendesen, ami azt jelenti, bármikor lehet peteérése.

ezért, de rengeteg más okból is, nincs olyan h mikor kell gumival és mikor nem kell. egyszerűen MINDIG védekezni kell, mert az emberi szervezet (különösen fiatal korban) nagyon szeszélyes dolgokra képes.

pláne, ha nem akartok lebukni meg gyereket nevelni, akkor megéri az a plusz pár száz forint, és megspóroltok vele egy csomó idegességet. egyébként az előváladék is tartalmaz ondót, úgyhogy hiába húzod ki, attól még teherbe eshet!

remélem h tényleg csak a stressz miatt tolódott el neki, de azt is remélem, hogy ez a kis ijedtség elég lesz arra, hogy megtanuljátok, hogyan kell felelősségteljesen szexelni. nem hiába mondja ezt minden felnőtt, nőgyógyász, tanárok, minden értelmes ember. NEM ÉRI MEG KOCKÁZTATNI, inkább vegyétek meg az óvszert, akkor is, ha azt a pénzt másra is költhetitek, mert a biztonság és a nyugalom mindennél fontosabb.

mellesleg neked is sokkal élvezetesebb lesz amikor nem kell arra figyelni h mikor rántsd ki, hanem egyszerűen beleélvezhetsz az óvszerbe :)

2009. máj. 7. 01:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

1. ha szeretsz megijedni, akkor minek kérdezgetsz itt, izgulj még!

2. mielőtt valaki nekikezd a szexuális életnek, nem árt ha utánajár a védekezési módszereknek

3. ha egy nőnek rendszertelen a menzesze és kimaradozik, akkor el kell menni nőgyógyászhoz.

2009. máj. 7. 07:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal:

Hogy mikor lehet gumi nélkül szexelni, ha nem akartok gyereket? SEMMIKOR!

Minden szervezet más, van aki a ciklus legelején, van, aki a legvégén, s van, aki normálisan a közepén. Ráadásul a "kiskatonák" (ahogy valaki nevezte őket) akár 4 napig is életképesek!

Valaki akkor érett a szexre, ha tájékozott is. Nem elég az, hogy tudja, mit , hova , mikor kell berakni, vagy kihúzni. Szerintem....

Amúgy benne van a pakliban, hogy terhes a rendszertelen ciklusa miatt:-(

2009. máj. 7. 09:10
 5/5 A kérdező kommentje:
nem a gumira szant penzel van a baj, nogyogyasznal volt az anyukajaval es azt mondta neki termeszetesen nem mondta ,h mar nem szuz. De azt mondta a doki h ilyen korszakban ez elofordulhat a cikluselmaradas.szoval eleg kinos a szitu.en vennek tesztet de messze vagyok tolle hisz kb 130 km-re sulizok tolle es csak 2 hetente jarok haza.De szurkoljatok h hetfon csak 1 csik legyen a teszten.Ezutan meg termeszetesen huzok gumit mar mondtam h nem az a par szaz forint szamit.Csak nah igaz ami igaz nem olvastam utanna es nem tudtam h az elovaladek is okozhat megtermekenyitest
2009. máj. 7. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!