Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azoktól szeretnék kérdezni,...

Azoktól szeretnék kérdezni, akiknek vékony volt a méhnyálkahártya! A mensi is kevés volt, vagy az teljesen normális mennyiségű ilyenkor?

Figyelt kérdés
Milyen módon lehet növelni a vastagságot? A teák mennyire jók? Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Lehet ennek tünete, vagy csak a dokinál derül ki. Nagyon kevés a mensim szerintem, és nem tudom mi az oka. A doki szerint normális, szerintem annyira nem! Lehet, hogy ezért nem jön össze a baba? Légyszi segítsetek!!!
2009. máj. 6. 20:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Így van, ha vékony a nyálkahártya, akkor kevés/kevesebb a menszi, mint lennie kéne.

UH-on lehet megnézni, hogy milyen vastagságú a ciklus adott időpontjában. Én tapaszt kaptam rá, ami ösztradiolt tartalmazott. Hogy mennyire segít, az majd csak pénteken derül ki, mert akkor kell visszamennem.

Sokan azt mondják, hogy a méhpempő segít a helyzeten, mások pedig a barátcserje kapszulára esküsznek ... de én inkább hallgatok a dokimra, s ha azt mondja tapasszak fel egyet, hát tapasztok.

Jah, és igen ... elképzelhető, hogy ezért nem sikerül, mert ha kicsi nem biztos, hogy be tud ágyazódni. Hangsúlyoznám, hogy nem biztos, tehát akár még elképzelhető az is, hogy megtapad ... csak a doki tud Neked biztosat mondani, s ha ő azt mondja, hogy minden rendben, akkor ha bizol benne, higgy neki! :)

2009. máj. 6. 21:53
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem is nagyon kevés volt mióta abbahagytam a fogamzásgátlót. de Anyukám, aki nem mellesleg orvos, azt mondta, hogy ha valaki készülődik, majd megágyaz magának. én azért szorgalmasan ittam a cickafark palástfű kombinációt, és szerintem azóta rendeződik...
2009. máj. 6. 21:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon kevés a mensim, és a méhnyálkahártyám az uh szerint elég vastag (ciklus közepén 13 mm). Nincs összefüggés.
2009. máj. 7. 17:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. máj. 7. 19:28
 5/7 anonim ***** válasza:
72%
17:04-estől kérdezem, hogy szerinted akkor mi válik le menszikor? Igencsak nagy összefüggés van a kettő között!
2009. máj. 7. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:
17:04-es vagyok. A méhnyálkahártya válik le, de az, h ez mennyi vérzés kíséretében történik, egyénileg változó. Én csak a saját példámat írtam le, amit többszöri ultrahang vizsgálat igazolt. Szerintem fordítva is így van: a sok vérzés még nem garancia semmire.
2009. máj. 8. 15:32
 7/7 anonim ***** válasza:

OK! Elfogadva! :)

Szép napot!

2009. máj. 8. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!