Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » I. Női klinikán kinek milyen...

I. Női klinikán kinek milyen tapasztalatai vannak az inszeminációval kapcsolatban és a meddőségi osztályon dolgozókkal? Köszönöm, ha válaszoltok.

Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Melyik városban?
2009. máj. 6. 18:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat! Budapest, Baross utca érdekelne.
2009. máj. 6. 18:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor sajnos nem én vagyok aki tud neked segíteni mert én pécsre járok.

ELső voltam...

2009. máj. 6. 18:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm és SOK SIKERT NEKED!!!
2009. máj. 6. 18:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi is oda járunk-jártunk. Nekem gyógyszert írtak, mert magas lett a prolaktinom a terheléses hormonteszt után. Azt mondta a doki, hogy mivel semmi más bajt nem találtak (átjárhatók a petevezetékek, a párom is rendben), elvileg össze kell jönnie hamarosan a gyógyszer segítségével. Ha mégsem így lesz, akkor szeptemberben keressem fel őket újra... Fél évet vártunk a konzultációs időpontra, s most megint fél évig semmi - mert nem találtak komoly problémát. Így könnyen mennek az évek, mi meg csak várunk-várunk... Amúgy aranyosak voltak, nem panaszkodom egyikükre sem, bár az egyik asszisztensnek kissé lekezelő stílusa van. Hát ennyit tudok írni egyelőre - mi most itt tartunk. Remélem azért segítettem vmit. Sok sikert az inszemhez, szorítok Nektek! Kitartás és mielőbbi babásodást! ;) Majd írj, ha már kiderül vmi! ;)
2009. máj. 6. 21:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy irtál. Mi már túl vagyunk rajta,elsőre sikerült a kisbabánk. Csak azért kérdeztem más véleményeket,hogy tudjam csak azért volt e némelyik ott dolgozó olyan amilyen mert nem kaptak tőlünk semmit.
2009. máj. 8. 15:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Szívből gratulálok Nektek! :) Problémamentes babavárást és sok boldogságot! ;)
2009. máj. 10. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!