A doki a magzatot hány hetes kortól látja?
Szia!
Ultrahanggal kb 5 hetes terhességet már lehet látni, 6 hetesen már pulzál a szív, ekkor mondják a dokik, hogy élő terhesség van. Tapintással csak jóval később tudják megállapítani, mert a méh ilyenkor még alig növekszik. A terhességi kort viszont nem a fogantatástól számolják, hanem az utolsó menses első napjától. Vagyis kimardt menses plussz egy-két hét, és látszik UH-n. A terhességi teszt viszont már korábban pozi. :-)
Pedig a doki is csak ugyanazt fogja mondani, mint a teszt, csak többe kerül. :-/
Azon kívül már eldőlt, hogy terhes vagy-e, csak még te nem tudod.
Szóval előbb szerintem tesztelj egyet, nincs mitől félned.
A dokinak is az az első kérdése, hogy teszteltél-e, és mi az eredmény.
4 terhességem volt,ebből 1 spontán vetéléssel,2 gyermekem született-velük veszélyeztetett terhes voltam,1 elhalt terhességgel végződött :( :)
Mindegyikkel 5-6 hetesen voltam először dr-nál!
Bocsi,hogy ide írok,de engem is foglalkoztat a kérdés,10-én nagyon nem kellene megjönnie,van már 3 halvány pozitív tesztem,így 10-én még csak 4 hetes terhesség lesz/lenne(ami tudom,hogy végülis csak 2,mert ott van még a beágyazódás...)szóval mit gondoltok,ha 10-én elmegyek dr-hoz,kiírna betegállományba?
Nem szeretném,ha ezt a babát is elveszítenénk!
Poros,büdös,hangos helyen végzek fizikai munkát és nem szeretnék kockáztatni!
Még egyszer ne haragudj Kedves Kérdező,hogy itt tettem fel a kérdésem!
Köszönöm szépen,Kedves Kérdező!
Mindenképp írok,ha voltam dr-nál!
Te honnan írsz?
Mikorra nem várod?
Kedves Adri,
írtam neked privátba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!