Hány hetesen érdemes először dokihoz menni?
Ha semmi panaszod nincs /eros gorcsok,verzes/ akkor szeritnem szamold ki,h mennyi idos kismama lehetsz,es kb.6-7 heten menj orvoshoz,akkor mar legtobb esetben szivhangot is fogtok latni hallani.
Boldog babavarast
Szia!
Engem a dokim direkt úgy küldött UH-ra, hogy kb. 8 hetes voltam. Hogy tutira lehessen látni-halllani! Azt mondta akkor gratulál csak ha van szívhang! 7-8 hetesen mentem, és már láttuk- hallottuk Őt! :) Sok sikert
33 hetes kismamai
épp egyik nap, vol a tv-ben egy műsor, egy nagyon szimpatikus nőgyógyásszal beszélgettek, és ő azt mondta szeretné, ha minden nő a poz.teszttel azonnal menne orvoshoz, így sok minden idejében kiszűrhető lenne.pl. méhenkívüli terhesség.
és szerintem igaza van.legfeljebb visszarendelnek egy későbbi időpontra, ha nem látnának még semmit.én amikor előszőr voltam 4.hetet állapított meg az orvos, 10nap múlva hívott vissza, akkor már szívhang is volt, és a kismama könyvet is megkaptam.
21hetes kismama
sok sikert
utolsó válaszoló vagyok.
kotorászni semmiképp se fognak benned.ilyen korán hasi ultrahang van, ha mégis megpróbálnák, nem kell engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!