Clostitól mikorra várható peteérés? Úgy kb mint rendesen ahogy lennie kéne a 14. napra?
Sziasztok! Valószínű azért kellett tüszőrepesztő, mert nem volt tüszőrepedésed. (második hozzászóló) Nekem spontán is volt peteérés és tüszőrepedés is, de nekem is menni kellett UH-ra. És magától, bár 1 nappal később meg is repedt a tüsző, látszott a sárgatest az Uh-n. A kérdezőnek is úgy vettem ki van spontán peteérése és tüszőrepedése csak rásegítésnek kapta a clostit. Nem adnak minden esetben tüszőrepesztőt, és nem is kell, ha spontán van peteérés és tüszőrepedés csak rásegítésnek adják a clostit. Amúgy nekem a clostitól két petém is megérett.
Első válaszoló
Itt vagyok:)
én most kezdem csak nekem peteérési zavarom van:(
és általában ha van az is későn a 18 napkörül vagy után:(
néztek uh-on és most kéne mennem vérvételre is csak ezzel nem fog bekavarni,de csak tudja tán a doki nem hogy akkor nem mondta volna hogy kezdjem?
nekem azt mondta a doki hogy vagy a2. vagy a 3. napon kezdjem de akkor az mindegyj melyik napon kezdem?
első válaszolo:
és akkor neked sikerült is a babó vagy babák?:)
Szia! Sajnos nem sikerült. Ebben a hónapban megint fogok szedni clostit nagyobb adagot, napi 2 szemet. Remélem ez már segíteni fog.
első válaszoló
sajnálom:(
ez annyira rossz:((
nekem akkor mindegyj melyik napon kezdem el hogy a 2. vagy 3.?
Első válaszoló: Igen, így van, nem volt spontán tüszőrepedésem, ezért is írtam,hogy ovu tesztet kellett csinálni és a második negatív után adták be a szurit.
Igazság szerint az érdekelt, hogy nézik-e uh-n a kérdezőt, hiszen a clostilbegytnél ez nagyon fontos.
(második válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!