Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A sex után (ami 03.11-én...

A sex után (ami 03.11-én volt) hány napra mutatható ki, hogy van valami? Kb hány napra tudom megcsinálni az első tesztet?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék babát!!23 éves vagyok,már 7 éve vagyok együtt a barátommal.3 éve élünk együtt,mindenünk megvan.Most már csak a baba hiányzik.
2008. márc. 17. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
A tesztet nem a sex dátuma szerint tudjuk,hogy kb.mikor csináljuk meg.Azt kéne tudnod mikor volt az utolsó menses első napja.A legvalószinübb tehetbe esés ideje a 9-13 nap között van amit a mensestől számolunk.Ha akkor sexeltetek nagy eséjed lehet rá,de sajna vannak más problémák is.Én elötte elmentem dokihoz,hogy egyálltalán lehet-e babám mert nagyon sokat voltam beteg/sokat voltam felfázva,meg gomba/.Van egy honlap nézd meg ott kiszámolja a köv. hónapban a ciklusod és mikor valószinű a teherbe esés.www.ciklus.hu
2008. márc. 17. 19:38
 2/6 A kérdező kommentje:
03.02-én volt volt utolsó mensim első napja.A legközelebbi 03.29-30 között kell,hogy jöjjön.Ami remélem nem fog jönni.És most egy kicsit megilyesztettél,mert én is nagyon hama felfázok és volt már gombám is.Hú remélem azért ez nagyon nem befolyásolja?!
2008. márc. 17. 21:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Azt irtad, hogy 29-én kell legközelebb megjönnie. Ha késik a mensid, rá egy-két napra már tesztelhetsz. Nekem a nem várt mensi napján már kimutatta a teszt a terhességet. Én február elején voltam felfázva, március 02-án kellett volna megjönnie, akkor csináltam a tesztet.
2008. márc. 18. 08:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Kb.a várt menzes elmaradása után 5 nappal tesztelj mert akkor már biztos h kimutatja!Én szoritok neked!

üdv:15 hetes kismami

2008. márc. 18. 09:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha most nem jön össze a baba akkor szerintem menny el egy vizsgálatra a dokidhoz.De azért drukkolok.

Én is a várt menses után 3. nap csináltam tesztet és pozitív lett.Sok sikert a kis jövevényhez!!!

2008. márc. 18. 14:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon-Nagyon szépen köszönöm,hogy drukkoltok,nagyon jól esik.Köszönöm a válaszokat.Mindenkinek a legjobbakat kívánom.És remélem nekem is össze fog jönni.
2008. márc. 18. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!