Melyik reggeli első vizeletből kell a tesztet megcsinálni?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert én általában felébredek 1x hajnalban pisilin, úgy 3óra körül, utána 5óra körül, amikor kel a párom, és persze akkor is, amikor felébredek, ez olyan 8óra körül van. Jó ha a 8órai vizeletből csinálom meg? Vagy az már a 2.-nak számít, hiszen előtte hajnal 5kor már voltam pisilni. :)) Melyik legyen? Köszi.2008. jan. 14. 08:39
1/4 anonim válasza:
Szia.
Szerintem az 5 óraiból csináld meg.
39hetes kismama.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ia az 5órai.Én is 6kor csináltam a reggelit,mivel akkor már nagyon kellett pisilnem,és + lett!
3/4 anonim válasza:
Én a helyedben a 3 órásiból csinálnám, ugyanis ha teszem azt lefekszel olyan 10 óra körül, akkor 5 óra hosszája van a vizeletnek összegyűlni a húgyhólyagban, így lesz a legmagasabb a hcg-koncentrátum benne. 3-5-ig csak 2 óra hossza, míg 5-8-ig csak 3 óra hossza telik el, tehát hígabb ilyenkor a vizelet.
4/4 anonim válasza:
Szia!Az előttem szólóhoz csatlakoznék,ha 3kor kelsz fel pisilni először lefekvés után,akkor az a mérvadó.Sok sikert!Egy öreg róka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!