Terhességre utalnak a jelek?
Sziasztok!
Lassan 1 éve próbálkozunk a férjemmel összehozni egy kisbabát, de eddig nem sikerült. Volt 1-2 hónap amikor azt gondoltam terhes lettem, de sajnos a teszt negativ lett és pár napra rá meg is jött. Holnap kellene megjönnie, viszont 4 napja egész nap hányingerem van. Tesztet még nem csináltam, mert félek hogy megint csalódni fogok. Szerintetek lehetséges hogy terhes lettem? Mikor csináljak tesztet?
Köszönöm a válaszokat!
Szia,szerdára nem vártam,és reméltem,hogy késik,és pénteken tesztelhetek.De a múlt hét pénteken nagyon rosszul voltam autókázás közben.Ez még nem tűnt fel,de így utólag :)
Én hétfőn már vettem tesztet,hogy majd..... megcsinálom,persze fél órán belül már edénykébe pisiltem,és már pozi volt :)Halványan de jól láthatóan.Azóta már 6 teztem van,mind pozi,a mai szinte ugyanolyan mint a controllcsík.Hajrá:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!