Volt úgy valaki, hogy kimaradt egy vérzése és a következő sem akart megjönni? És mitől volt? 66. napon még mindíg semmi! Mit csináljak, babát szeretnénk hamarosan.
Figyelt kérdés
Most fogok visszamenni orvoshoz, mert eddíg nem talált semmit.2009. máj. 4. 12:49
1/5 anonim válasza:
Szia!
Tesztet csináltál már?Az mit mutatott?
2/5 A kérdező kommentje:
igen, 50. napon negatív
2009. máj. 4. 12:53
3/5 anonim válasza:
Volt problémád máskor is vagy csak most ilyen hosszú a ciklusod?
4/5 anonim válasza:
Igen,én voltam már így.
A mai napig nem tudom az okát.Kimaradt két havi,aztán utána újra megjött.Nem voltam terhes,nem történt semmi drasztikus változás,egyszerűen csak kimaradt.Rengeteg minden befolyásolja egyébként a menszeszt!Étkezés,súly,idegeskedés,stb...sőt pszichésen is lehet késleltetni!
5/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Azért orvoshoz tényleg jó lenne elmenni,nehogy esetleg valami ciszta legyen,vagy ilyesmi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!