Van valami módszer arra hogy egy nő könnyebben teherbe essen?
Figyelt kérdés
Hiába próbálkozunk már 7 hónapja nincs eredménye. Itt az oldalon olvastam hogy sokan teáznak de nem tudom ezek mire valók, leírnátok nekem? Nevükkel és ha lehet áraikkal együtt. Gyógyszertárban vagy dm rossmannban is lehet kapni?2009. máj. 3. 20:25
1/1 anonim válasza:
Szia!
Először kezd a méhpempővel vagy a barátcserjével,ezeket nem kell főzni,csak bekapni a tabit vagy kapszulát.Ára:2000-felfelé,attól függ,hol vásárolod.Általában természetgyógyász,vagy gyógynövényes boltban kapható,de megpróbálhatod a patikában is.Aztán van a HormeelS cseppek vagy kapszula,ami segiti a teherbeesést,sterilitás esetén is használ:ez kb.2500,ha jól tudom.
Egyébként rendben van nálatok minden?A férjed spermái jók,mert lehet kevesebb vagy lassúbb és ez is lehet gond.Egy egyszerű vizsgálattal megállapitható és onnantól könnyebb kezelni a dolgokat.Bocsi,hogy beleszóltam csak segiteni szeretnék!Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!