Nekem csak az egyik petevezetőm átjárható a másik nem, ki esett már igy teherbe és milyen módszerrel és mennyi idő után?
Kérlek benneteket nyugtassatok meg , mert azt hiszem sosem lesz már babám egy petevezetővel és megnyitni sem tudják a dokik annyira el van záródva hogy szinte nincsen....
Inszemet javasoltak de tudom tiszta felesleges mert ugysem fog sikerülni , van /volt igy más is?
egyálltalán nem feleslegees az inszem, menj bele. van barátnöm kinek kivették az egyik petevezetöjét méhenkivüli miatt, azota 2 gyereke született spontán. egy petefészekkel vagy vezetövel is van esély. menj bele az inszembe és drukk
32
Szia.
Köszi a válaszodat belemegyek mert nincs más választásom de semmi reményem hozzá....
Szia,
Nekem csak egy petefészkem van, a másikat 15 éves koromban ki kellett venni (erősen cisztás, gyulladt volt). Ezzel az egy petefészekkel élek, és a 2. babámat várom, aki tök spontán jött, és nagyon hamar megfogant mind a kettő! NE CSÜGGEDJ!!! POZITÍV HOZZÁÁLLÁS!
üDV,
25+2 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!